Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Se suspèn l'obra 'Vota!', de Ferran Terraza, al Bravium Teatre

El teatre reusenc anul·la la representació prevista pel dissabte 26 d'octubre a causa de la coincidència amb la manifestació de Barcelona

L'actor Ferran Terraza és Doctor Llibertat i Míster Tirà a 'VOTA!' L'actor Ferran Terraza és Doctor Llibertat i Míster Tirà a 'VOTA!' ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Octubre 2019 12:04

Degut als últims esdeveniments que estem vivint a Catalunya i donat que el proper dissabte dia 26 d'octubre hi ha convocada una gran manifestació a Barcelona, la Junta Directiva del Bravium Teatre de Reus ha decidit suspendre la representació de 'Vota!', de l'actor Ferran Terraza, prevista pel mateix dia.

'Vota!' és una producció de la Companyia Veus Humanes que està inspirada a partir de fragments de 'La servitud voluntària', d'Etienne De La Boétie (1530-1563), 'Diàleg a l'infern entre Maquiavel i Montesquieu', de Maurice Jolie (1829-1878) i uns apunts de 'Sobre l'autogovern, primer i segon diàleg', de George Santanyana (1863-1952). L'actor Ferran Terraza es posa a la pell de dos personatges antagònics, Doctor Llibertat i Míster Tirà.

 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: