Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es posen a la venda les entrades pels espectacles de la Nit de Cap d'Any a Valls

Des d'avui dimecres, a les 18h, ja es poden adquirir les entrades per al concert de versions de La Banda del Coche Rojo i Tapeo Sound System i per l'espectacle de cabaret 'Un Cap d’Any a l’Infern' del GTP

Imatge d'arxiu de La Banda del Coche Rojo, que protagonitzarà el concert de versions de la Nit de Cap d'Any Imatge d'arxiu de La Banda del Coche Rojo, que protagonitzarà el concert de versions de la Nit de Cap d'Any CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Octubre 2019 16:53

Aquest dimecres 16 d'octubre, a les 18 hores, surten a la venda les entrades dels actes organitzats a Valls amb motiu de la celebració de la Nit de Cap d'Any. Es tracta del concert revetlla de versions, que tindrà lloc per segon any consecutiu, i com a novetat l'espectacle de cabaret 'Un Cap d’Any' a l’Infern, impulsat pel Grup de Teatre Principal. Les entrades es poden adquirir, per una banda, a les taquilles del Teatre Principal en el seu horari habitual, els dimecres de 18 a 21 hores, i els divendres de 12 a 13:30 hores. I, per altra banda, a través de la nova plataforma web www.eventbrite.es.

El nou espectacle de cabaret

El Teatre Principal serà l'escenari d'una de les propostes per acomiadar el 2019 i rebre el 2020 amb força, es tracta de l'espectacle 'Un Cap d’Any' a l’Infern, a càrrec del Grup del Teatre Principal. L’obra, un cabaret-espectacle de varietats, començarà a les 23h i s’allargarà fins la mitjanit, quan tindran lloc les tradicionals campanades, seguides dels darrers compassos del muntatge. Durant la funció, l’escenari del Principal s’omplirà de números musicals, d’humor i de cabaret, en un espectacle especial que tindrà lloc al fons de l’infern. Les entrades, al preu de 25€, inclouen el cotilló.

El nou any a Valls començarà també amb la música del doble concert revetlla de versions al Pavelló Xavi Tondo, al Centre Esportiu Municipal del Fornàs, que oferirà, per segon any, 6 hores de música i festa. Els grups La Banda del Coche Rojo i Tapeo Sound System seran els encarregats d’amenitzar la revetlla al pavelló del passeig Josep Tarradellas, al Fornàs, a partir de la 1 de la nit del dia 1 de gener i durant tota la matinada. Els preus seran de nou testimonials, per regular l’aforament del recinte: 3€ l’entrada anticipada i 5€ la mateixa nit.

La Banda del Coche Rojo és una de les formacions de versions més populars del territori. Amb una llarga experiència als escenaris, la formació arriba carregada de música i hits, passant per les cançons dels grups catalans del moment o el mainstream anglosaxó, tot amb estils ben diversos i bastit amb la seva característica temàtica de Fórmula 1. Per la seva part, Tapeo Sound System és un dels grups de versions del moment, un festival assegurat per a tots els públics, a ritme d’estils ben diversos com el pop, el rock, la rumba o el funk.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: