Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Barcelona Guitar Trio homenatjarà a Paco de Lucía a l’Auditori Josep Carreras

El concert tindrà lloc el proper divendres 4 d'octubre, a les 21h, a Vila-seca

Barcelona Guitar Trio unirà les seves guitarres a una de les parelles de ball flamenc més brillants, Jose Manuel Álvarez i Carolina Morgado Barcelona Guitar Trio unirà les seves guitarres a una de les parelles de ball flamenc més brillants, Jose Manuel Álvarez i Carolina Morgado CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 01 Octubre 2019 11:58

Tres guitarristes de gran prestigi internacional, els mestres Manuel González, Xavier Coll i Luis Robisco (Barcelona Guitar Trio) uneixen les seves guitarres a una de les parelles de ball flamenc més brillants d'Espanya, Jose Manuel Álvarez i Carolina Morgado i a un excepcional percussionista, Paquito Escudero, per oferir un espectacle inoblidable, que inclou obres d'alguns dels millors compositors, com Manuel de Falla, Federico García Lorca, Chick Corea i Paco de Lucía. Un espectacle aclamat per milers de persones arreu del món, que arriba el proper divendres 4 d’octubre a l’Auditori Josep Carreras, a les 21:00h.

Paco de Lucía, el flamenc i el ball com a eix comú d’un espectacle que ha voltat per tot el món i que, a casa nostra, omple el Palau de la Música de Barcelona a cada concert que és programat. Una oportunitat única de recordar a un dels músics més aclamats arreu del món.

Les entrades es poden adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: