Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La gira dels 40 anys d'Aviador Dro aterrarà a Tarragona

L'històric grup madrileny de música electrònica actuarà el proper dissabte 5 d'octubre, a les 22:30h, a la Sala Zero

La gira del 40è aniversari d'Aviadro Dro farà parada aquest dissabte a la Sala Zero La gira del 40è aniversari d'Aviadro Dro farà parada aquest dissabte a la Sala Zero ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Setembre 2019 19:07

La gira '40 Aniversario' d'Aviador Dro farà parada a Tarragona el proper dissabte 5 d'octubre per oferir un concert històric a la Sala Zero, dins del Cicle Radar PALMFEST. L'actuació de l'històric grup madrileny començarà a les 22:30h, encara que les obres de la sala s'obriran mitja hora abans.

Fa pocs mesos, la banda ja avisava: "El 2019 reprendrem el nostre repertori i l'adaptarem, un cop més, als temps que corren. Vestirem els nous uniformes que remarquen les nostres idees a sobre d'un escenari. Proposarem un llibre: 'La visión', que serveixi de registre de part de la nostra memòria, a través de la mirada de periodistes, dibuixants i els testimonis dels 18 Obreros Especialitzados d'Aviador DRO que han treballat perquè el futur vingui darrera de nosaltres".

Tarragona es prepara per a un nou aterratge

El grup també va anunciar la publicació del seu dotzè àlbum d'estudi 'Technotitlan', amb la col·laboració dels seus "germans elèctrics" Ford Proco. I avançarem una mica més en el nostre camí. Amb aquest disc, el grup espera compartir amb el públic "la nostra voluntat de canvi i evolució". I en el seu anunci, una declaració d'intencions: "El passat continua perseguint-nos. Impertèrrit, corrupte, engreixat de capitalisme insaciable i ignorància. El combatrem amb Futur. Amb Acció. Amb entusiasme. Tarragona es prepara per a un nou aterratge."

Aviador Dro, un referent de la música electrònica

Aviador Dro, nom abreujat de 'El Aviador Dro y sus Obreros especializados', en homenatge a l'òpera 'L'aviatore Dro' (1915), és un grup de música electrònica creat el 1979 a Madrid. Són els pioners del pop electrònic a la península, a l'estela de bandes nord-americanes com Devo, The Residents o els alemanys Kraftwerk. La formació ha canviat molt des de la seva creació al '79, però volen celebrar el seu 40 aniversari amb nou disc i una gira de presentació que els portarà entre altres ciutats, a Tarragona.

Venda d'entrades

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada per un preu de 16e + despeses o bé a taquilla per 20 euros. Els punts de venda són: Shiva Music, Dr. Válvula i Vap Sotre (Tarragona) i Spook Records, Discos Qui'k, H-Records i Vap Store (Reus). També es poden adquirir on-line al web de la Sala Zero.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: