Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Circ Raluy Legacy arriba per primer cop a Tarragona amb el seu gran espectacle '#THEMAGICFORMULA'

El nou show combina els ingredients clàssics del circ dels anys 30 amb algunes de les disciplines més innovadores del circ mundial

El proper 3 d'octubre arriba, per primera vegada a Tarragona, el Circ Raluy Legacy amb el seu espectacle '#THEMAGICFORMULA' El proper 3 d'octubre arriba, per primera vegada a Tarragona, el Circ Raluy Legacy amb el seu espectacle '#THEMAGICFORMULA' EL CIRC RALUY LEGACY
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Setembre 2019 18:43

El proper 3 d'octubre arriba, per primera vegada a Tarragona, el Circ Raluy Legacy amb el seu espectacle '#THEMAGICFORMULA'. Un impressionant show que combina diversió, emoció i fascinació. Una fórmula que sedueix als adults i fascina als més petits, mantenint l'essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual.

El nom de l'espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de cara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques.

A '#THEMAGICFORMULA' ens trobem amb un renovat espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d'assimilar o números que ens faran estar en suspens.

                                                                                               Louisa Raluy: 

Louisa Raluy

La nova fórmula compta amb ingredients d'excepció: actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) Jurek Swider que forma el duo perfecte amb l’emblemàtic Pietro Vicentini, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional com l’espectacular trio d’Ucraina Higher Fligt a les barres fixes, el famós trio Lipstick o la reconeguda Troupe Sol Habana, entre d’altres. Tot el conjunt suposa una combinació que allarga la llegenda familiar i trasllada a l'espectador a un món ple de màgia i il·lusió.

Algunes d’aquestes actuacions porten tota una temporada rodant per Catalunya amb molt d’èxit, però hi ha dos incorporacions d’excepció: el multifacètic i premiat artista Pietro Vicentini que, juntament amb Bigotis, formen un duo còmic difícil de superar, i el trio Higher Flight, que ens farà gaudir i alhora patir, amb una de les disciplines més difícils del circ: les barres fixes.

                                                                                                                      El Trio Lipstick:

 Trio Lipstick

El Circ Raluy estrena nova carpa

El Circ Raluy Legacy estrena la seva nova carpa. Amb aquest nou disseny, vol retre homenatge als anys daurats del circ, la pròpia essència i punt de partida del Circ Raluy Legacy. Una sèrie d'il·lustracions d'època, ens transporten als anys en què el circ era un autèntic espectacle social i competia amb l'òpera i el teatre.

Durant l'última gira, el Circ Raluy Legacy ha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment que, juntament amb els artistes de la família, han ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors.

La venda d'entrades es realitza a través de la web o a les taquilles del circ, obertes de 11:00 a 13:00 i a partir de les 15:00, de dimecres a diumenge.

Podeu consultar els preus i els horaris a www.circoraluy.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: