Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Andrea Motis i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, plats forts d'aquesta tardor a L’Artesana de Falset

La temporada arrenca el 3 d’octubre amb l’escriptor Rafel Nadal per parlar del seu darrer llibre 'El fill de l’Italià' / En total, hi hauran 11 propostes entre concerts, estrenes de cinema i representacions teatrals

El concert d’Andrea Motis Quintet, del 14 de desembre, està emmarcat en el Festival Terrer Priorat El concert d’Andrea Motis Quintet, del 14 de desembre, està emmarcat en el Festival Terrer Priorat CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Setembre 2019 17:53

L’Ajuntament de Falset ha donat a conèixer la programació de tardor del teatre L’Artesana, una programació que s’iniciarà el 3 d’octubre amb l’escriptor Rafel Nadal per parlar del seu darrer llibre, 'El fill de l’Italià', amb el qual ha guanyat el Premi Ramon Llull 2019, i que finalitzarà el 29 de desembre amb la tradicional representació d’Els Pastorets, a càrrec de la companyia teatral L’Artesana. En total, són onze propostes que van de la música, al cinema, passant pel teatre.

En paraules de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Falset, Rosa Poy, “hem intentat confeccionar una programació equilibrada, pel que fa a la tipologia de les propostes i els públics als quals s’adrecen”. A més, Poy subratlla que la programació “també mescla espectacles professionals, com els concerts d’Andrea Motis Quintet i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, funcions amateurs, com la representació Fuita per part la companyia teatral de Móra d’Ebre, i propostes d’entitats locals, com el Concert de Santa Cecília, amb l’Associació Musical Vila de Falset, o Els Pastorets, a càrrec de la companyia teatral L’Artesana”.

Per últim, la regidora apunta que “aquesta programació també és fruit de la col·laboració amb promotors culturals del territori, com és el cas del concert d’Andrea Motis Quintet, emmarcada en el Festival Terrer Priorat, i la sinergia amb altres equipaments culturals de l’Ajuntament, com la presentació del llibre de Rafel Nadal, emmarcada en el 10è aniversari del Club de Lectura de la Biblioteca Salvador Estrem i Fa”.

La programació

Respecte als detalls de la programació de tardor, aquesta s’iniciarà, com s’apuntava, amb l’escriptor Rafel Nadal per parlar del seu darrer llibre, 'El fill de l’Italià', obra guanyadora del Premi Ramon Llull 2019 (3 d’octubre).

En el capítol de cinema, L’Artesana acollirà la projecció de les pel·lícules d’estrena 'Maléfica 2: Dueña del mal' (3 de novembre), 'Mientras dure la guerra' (17 de novembre), 'Frozen' 2 (15 de desembre) i 'Star Wars IX: El ascenso de Skywalker' (22 de desembre).

Pel que fa al capítol musical, aquest anirà a càrrec del grup tortosí Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries (26 d’octubre), el tradicional Concert de Santa Cecília de l’Associació Musical Vila de Falset (24 de novembre) i el talent d’Andrea Motis Quintet (14 de desembre). Pel que fa al teatre, la companyia teatral de Móra d’Ebre pujarà a l’escenari l’obra Fuita, de Jordi Galceran, (10 de novembre) i la companyia teatral de L’Artesana representarà un any més 'Els Pastorets', de Folch i Torres (29 de desembre).

A banda d’aquestes propostes, L’Artesana també acollirà la Gala Benèfica de la Marató de TV3 (8 de desembre), organitzada per l’Associació de Dones “la Quartera”, una gala que comptarà amb actuacions i sortejos per recaptar fons per a la recerca en malalties minoritàries.

Podeu consultar la programació completa del teatre L'Artesana en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: