Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jordi Català i l'Orquestra Paper de Tornassol dedicarà una part de la revetlla a Tarragona

L'actuació de l'orquestra dedicarà aquest diumenge mitja hora del seu repertori a fer cançons dedicades al pregoner de Santa Tecla, Eduard Boada, i als tarragonins

Jordi Català i l'Orquestra Paper de Tornassol oferirà una revetlla de Santa Tecla, aquest diumenge 22 de setembre Jordi Català i l'Orquestra Paper de Tornassol oferirà una revetlla de Santa Tecla, aquest diumenge 22 de setembre ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Diumenge, 22 Setembre 2019 00:52

Jordi Català i l'Orquestra Paper de Tornassol, vinculada i adherida a la dinamització cultural de l'Ateneu de Tarragona, dedicarà mitja hora del seu concert d'aquest diumenge 22 de setembre a Tarragona.

A les 24:00h en punt dins de l'actuació programada a les 23h a la Rambla Nova (tram Roger de Llúria), faran un repertori d'uns 30 minuts aproximadament dedicat a Tarragona i especialment al "Tascaman", Eduard Boada i Pascual, pregoner de les Festes de Santa Tecla 2019.

Concretament, consistirà en les seguents cançons, totes en català: 'Manisero-Garrotín', (rumba catalana i garrotín) dedicada als Gitanos de la Catedral de Tarragona), 'Amparito Roca i molt bé' (pasdoble), especialment dedicada a Eduard Boada, 'Muralles de Tarragona' (twist) dedicada al cantant Tarragoní Francisco Garrido (1931-2007); 'L'avi va anar a Cuba- AEIOU i la rumba de Tarragona' (rumba catalana) dedicada a tots/es els tarragonins /es.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: