Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert d'homenatge a La Trinca a Valls

L'actuació del grup tribut Per Pebrots, organitzada per Òmnium Alt Camp, tindrà lloc el divendres 20 de setembre, a les 19:30h, al Teatre Principal

Imatge d'arxiu de La Trinca Imatge d'arxiu de La Trinca ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Setembre 2019 19:34

El pròxim divendres 20 de setembre, a les 19.30h, al Teatre Principal de Valls, Òmnium Cultural de l’Alt Camp us convida al concert 'Homenatge a La Trinca: 50 anys de música i reivindicació'. L’acte comptarà amb l’actuació del grup tribut a La Trinca Per Pebrots, que repassaran les cançons més conegudes del grup.

A més, l'acte comptarà amb la presència de Miquel Àngel Pascual, un dels integrants de La Trinca. Amb ell, els assistents tindran l'ocasió d'analitzar la història del grup a través de les seves cançons i fer un homenatge molt especial als 50 anys del conjunt musical de Canet.

L’acte se celebrarà al Teatre Principal de Valls i per accedir-hi caldrà aconseguir una invitació. Les invitacions són gratuïtes i no són numerades. Es poden recollir invitacions cada dimarts de 19h a 20.30h a la seu d'Òmnium a Valls i també en els següents establiments:

MARICEL. Passeig de l'Estació, 28
MERCERIA TRINI. C/ Jaume Huguet, 9
INTEGRAL GRUP. C/ Colon, 11
EL SAFAREIG. Plaça de l'Oli, 13

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: