Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La nova temporada dels teatres de Tarragona ofereix 26 espectacles

Pere Arquillué, Emma Vilarasau, Joan Pera, Mercè Sampietro, Joel Joan i Josep Maria Pou, alguns dels noms propis

Entre les propostes teatrals sobresurt ‘Jerusalem’, el muntatge transgressor dirigit per Julio Manrique, que va obrir el Festival Grec de Barcelona 2019 Entre les propostes teatrals sobresurt ‘Jerusalem’, el muntatge transgressor dirigit per Julio Manrique, que va obrir el Festival Grec de Barcelona 2019 CEDIDA
Espectacles ACN
Dimarts, 17 Setembre 2019 19:03

La nova temporada professional dels Teatres de Tarragona oferirà 26 espectacles entre el 18 d’octubre i el 22 de maig amb les propostes teatrals més atractives del moment i sense oblidar les cites anuals amb la dansa, la màgia i l'òpera, segons ha explicat aquest dimarts l’alcalde i regidor de Cultura, Pau Ricomà. Pere Arquillué, Emma Vilarasau, Joan Pera, Mercè Sampietro, Joel Joan, Josep Maria Pou i Ramon Fontseré són alguns dels noms propis de la temporada, que combina alguna de les propostes contemporànies més aplaudides amb les representacions d'autors clàssics com Becket, Josep Maria de Sagarra o Federico García Lorca.

Entre les propostes teatrals sobresurten especialment ‘Jerusalem’, el muntatge transgressor dirigit per Julio Manrique que va obrir l'última edició del festival Grec de Barcelona; ‘Vaselina’, una producció de la tarragonina Salta Trono amb el suport dels Teatres de Tarragona; ‘La Tendresa’, que arriba de la mà de Dagoll Dagom i T de Teatre, i l'exitós musical ‘Lehman Trilogy’.

L'òpera no faltarà a la seva doble cita de cada temporada, en aquesta ocasió amb les representacions de La Cenerentola de Rossini i Macbeth de Verdi. Els amants de la dansa podran gaudir d’El Trencanous i Hipstory. La màgia es consolida a la programació teatral de la ciutat amb dos espectacles: ‘Déjà Vu-Creuràs que ja ho havies viscut’, del Mag Edgard i ‘Hidden’, que permetrà gaudir dels trucs en tres dimensions de Nuel Galan.

La temporada també recupera quatre espectacles previstos per al curs anterior i que van haver d'ajornar-se a causa dels treballs de substitució de la coberta del Teatre Tarragona: ‘Rhumans’, ‘Escape Room’, ‘Maremar’ i ‘Troia, una veritable odissea!’.

La consolidació de la fórmula estrenada l'any passat d'una única temporada, de tardor a primavera, permet que la majoria d'espectacles tinguin lloc dissabte a la nit o bé al llarg del cap de setmana. Moltes de les representacions seran úniques a les comarques tarragonines o bé estrenes a la demarcació.

Coincidint amb la nova temporada l’alcalde també ha confirmat la reobertura del Teatre Tarragona, que porta tancat des del febrer arran del despreniment del fals sostre de la platea.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: