Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alfred García s'encomana al públic de Tarragona

El cantant i compositor del programa 'OT 2017' estrena el disc '1016' al Palau de Congressos

Alfred García, el cantant i compositor sorgit del programa 'OT 2017', va presentar el seu disc '1016' al Palau de Congressos de Tarragona Alfred García, el cantant i compositor sorgit del programa 'OT 2017', va presentar el seu disc '1016' al Palau de Congressos de Tarragona M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Josep Cartanyà
Dissabte, 14 Setembre 2019 11:38

La Sala August del Palau de Congressos de Tarragona presentava divendres a la nit un bon aspecte per veure la proposta musical d'Alfred García, el jove cantant i compositor sorgit del programa 'OT 2017', que presentava el seu disc '1016' en plenes Festes de Santa Tecla. 

Abans del concert, el seu amic i músic Isma Romero va deleitar al jove públic de Tarragona amb les seves cançons -només amb l'ajuda de la guitarra acústica- defensades amb una bona veu. 

En pocs minuts, apareixia a l'escenari del Palau Alfred García i la seva banda, que iniciava l'espectacle amb '1016', la cançó que dona nom al seu primer disc en estudi i que dedica al número de càsting que ell tenia durant el procés de selecció del programa televisiu. Com ell mateix admetia a l'escenari : "En un any i mig, m'ha canviat la vida...". Automàticament després, Alfred feia l'ullet a El Último de la Fila, amb el clàssic 'Insurrección', per donar pas a cançons com 'Que nos sigan las luces' i el segon senzill del disc, 'Worder', que van fer pujar l'adrenalina de l'auditori.

       Alfred García, al piano, ahir, al Palau de Tarragona (M.B.M:): 

Alfred García piano Palau

Des del minut 0 -mai millor dit-, el públic es va anar aixecant de les seves butaques per seguir el concert d'empeus amb aplaudiments i crits de suport a l'artista català. El seu company Isma Romero va tornar a compartir escenari amb l'Alfred per fer junts 'Cicatriz'. Tampoc van faltar aquelles històries que el cantant dedica en el seu disc a algunes ciutats: 'Londres', 'La Ciudad' o 'Sevilla'. L'artista va demostrar en tot moment tenir "tablas" a l'escenari i va compaginar la guitarra, el piano i la veu amb facilitat. A més, la banda completa -amb saxo i trompeta inclosos-, permet que les cançons creixin a cada instant.

                                            Isma Romero també va pujar a l'escenari (M.B.M:): Isma Romero

"Els meus límits els posareu vosaltres"

Tocar a Tarragona era per Alfred García, sentir-se com a casa. Potser per això es va permetre compartir amb el públic la satisfacció d'un jove artista com ell "que et posin a Radio 3 i que et nominin al mateix temps als Premios Los 40 Music Awards", tot reconeixent que la seva música pot abarcar des d'un públic més alternatiu fins a propostes més comercials. També es va referir a altres nous projectes, com el curtmetratge 'Círculo rojo'. L'Alfred també va confessar que desconeixia fins a on seria capaç d'arribar amb la seva aventura musical: "No conec els meus límits, els límits ja els posareu vosaltres...".

                                                                                Alfred García (M.B.M): 

Alfred Garcia retrat

Alfred va encarar la recta final del concert amb una potent i in crescendo 'Lo que puedo dar'. Després, va reaparèixer a l'escenari amb els "bisos": 'Madrid', o amb una altra sopresa de la nit, 'Et vul veure', cançó en català interpretada a piano ia veu sola- per acabar amb 'Let mi go'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: