Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joan Pera i Roger Pera obren la temporada de l’Auditori Josep Carreras

'Papà Mozart', el primer concert de la temporada, arribarà aquest divendres 13 de setembre a Vila-seca

El concert 'Papà Mozart' estarà protagonitzat per Joan Pera, Roger Pera i la versió cambra de l’Orquestra Simfònica del Vallès El concert 'Papà Mozart' estarà protagonitzat per Joan Pera, Roger Pera i la versió cambra de l’Orquestra Simfònica del Vallès CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Setembre 2019 17:14

La temporada de l’Auditori Josep Carreras arrencarà amb força el proper divendres 13 de setembre, a les 21h, amb el concert 'Papà Mozart', que protagonitzarà Joan Pera, Roger Pera i la versió cambra de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Aquest impressionant concert que encetarà la temporada de tardor de l’AJC, repassarà obres cèlebres de W.A Mozart com ara l’'Obertura' de Don Giovanni, 'La flauta màgica', 'Les noces de Fígaro', 'La Simfonia de les joguines' (Leopold Mozart), 'La Simfonia Concertant', 'La Sonata alla turca', 'La Simfonia núm. 41 “Júpiter”', entre d’altres.

En aquest concert, els actors Joan i Roger Pera, pare i fill, es posaran en la pell dels músics Leopold Mozart i Wolfang Amadeus Mozart, també pare i fill, per a reviure les esperances, les pors, les ambicions i l’estima que envolten tota relació paternofilial a través d’un text perfilat amb mà de mestre pel dramaturg català Sergi Belbel. El concert, que està fora d’abonament, compta també amb la direcció escènica de Miquel Gorriz i la direcció musical de Rubén Gimeno.

Els actors Joan Pera i Roger Pera es posaran en la pell dels músics Leopold Mozart i Wolfang Amadeus Mozart: 

Roger Pera i Joan Pera

Com cada temporada, les entrades es podran adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: