Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Grup del Teatre Principal de Valls torna a escena aquest octubre amb l'aclamat familiar 'Peter Pan'

Els dies 11, 12 i 13 d'octubre tindran lloc les representacions d'aquesta versió del conte clàssic de James Matthew Barrie, que ja va aplegar 1322 espectadors el passat abril

Una de les escenes de la representació de 'Peter Pan', el passat mes d'abril al Teatre Principal de Valls Una de les escenes de la representació de 'Peter Pan', el passat mes d'abril al Teatre Principal de Valls M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Setembre 2019 08:52

Després de la bona acollida per part part del públic, i de l'èxit en la venda de localitats el passat mes d'abril, el Grup del Teatre Principal tornarà a dur, aquest octubre i a l'escenari del Teatre Principal, l'èxit familiar de la darrera temporada, l'espectacle 'Peter Pan', una particular adaptació del clàssic de tots els temps de James Matthew Barrie.

El muntatge, que tot just aquest dies ha reiniciat els assajos per a la reposició, va congregar fins a 1322 espectadors en les 5 representacions originals, omplint de gom a gom el coliseu vallenc, amb entrades exhaurides i deixant part del públic interessat en el muntatge a les portes del teatre. Precisament per això, ara l'entitat realitzarà 4 noves representacions: una el divendres 11 d'octubre a les 21h, una doble sessió dissabte 12 d'octubre (17.30 i 21h) i una darrera representació diumenge 13, a les 17.30h.

L’espectacle, amb una durada de dues hores amb entreacte, permet als espectadors viatjar fins al món màgic de Mai Més amb en Peter Pan i la seva divertida fada Dringuets, acompanyats pels germans Darling (Wendy, John i Michael) i amb l’ajuda dels Nois Perduts i la Tigressa Lily, en una aventura apassionant contra el malvat Capità Garfi, el seu ajudant Smee i tota la tripulació de pirates a bord del Jolly Roger.

D’entre els trets distintius de l’obra hi destaquen una escenografia i vestuari sorprenents (concebuts per Blanca Ferré, amb el suport en la realització de l'escenografia de Bernat Fugarolas) així com la banda sonora pròpia, creada especialment per l’ocasió pel músic Roger Cantí. La versió del text, pensada per a tots els públics (també per a adults) juga amb la paraula i la melodia per arribar fins les emocions dels espectadors, en una proposta plena de missatges evocadors sobre la por a fer-se gran, el paper de la dona o aprendre a oblidar, entre molts d’altres.

L'espectacle reuneix a escena fins a una trentena de joves actors i actrius, juntament amb un ampli equip tècnic que fa possible aquesta ambiciosa proposta. L'entitat espera repetir l'èxit del muntatge en aquesta nova reposició, les entrades de la qual surten a la venda el proper 25 de setembre a les 10h al Teatre Principal i 24h a través de la plataforma de venda online www.eventbrite.es.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: