Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Double Chick tanca els 'Dijous d’estiu' del Morell

L’actuació del duet tindrà lloc el dijous 5 de setembre, a les 22 hores, a la Rambla Joan Maragall

El duet Double Chick, format per en Xevi i l’Elsa, portaran la seva música a la Rambla Joan Maragall del Morell, aquest dijous 5 de setembre El duet Double Chick, format per en Xevi i l’Elsa, portaran la seva música a la Rambla Joan Maragall del Morell, aquest dijous 5 de setembre CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Setembre 2019 18:23

El duet Double Chick, format per en Xevi i l’Elsa, portaran la seva música a la Rambla Joan Maragall del Morell aquest dijous 5 de setembre, a partir de les 22h. Oferiran una actuació amb un repertori molt variat i que fan realitat amb l’acompanyament de tan sols d’una guitarra acústica. Així, sonaran temes d’Elvis Presley, Leonard Cohen, Amy Winehouse o Alicia Keys, entre molts altres.

El concert tanca el cicle dels 'Dijous d’estiu', que la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell ha posat en marxa per mantenir l’activitat cultural al municipi durant el mes de vacances per excel·lència.

La programació es va encetar el dia 8 d’agost amb un concert líric de la soprano Olga Miracle i el pianista Jordi Tomàs al Jardí de l’Ajuntament. Va continuar el 22 d’agost amb les havaneres del grup Sopa de Peix a la Rambla Joan Maragall, i la darrera proposta va ser la projecció d’Aladdin el 29 d’agost a la pista del PP1.

“Encara que moltes persones triïn el mes d’agost per a fer vacances, al poble hi queden molts veïns”, assenyala Maria Jesús Valldosera, una de les regidores de Cultura i Festes. En aquest sentit, “volem oferir quatre propostes variades, i per a totes les edats, perquè aquells que es quedin al Morell tinguin una oferta cultural gratuïta i de qualitat”, continua l’altra regidora, Mònica Casas.

“Hem triat els dijous perquè molts morellencs també aprofiten els caps de setmana per sortir”, detallen les regidores, “i tot i coincidir amb el període majoritari de vacances, volem que el Morell no deixi de ser el poble actiu i participatiu que és durant tot l’any”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: