Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El grup Terra Ferma tancarà dilluns el cicle 'Biblioteca Chill Out' de Reus

El cicle clou amb èxit d’assistència després d’acollir durant l’agost diversos músics i grups del Camp de Tarragona

Terra Ferma, la formació d'ska fusió de Reus, tanca aquest dilluns 26 d'agost el cicle 'Biblioteca Chill Out' Terra Ferma, la formació d'ska fusió de Reus, tanca aquest dilluns 26 d'agost el cicle 'Biblioteca Chill Out' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Diumenge, 25 Agost 2019 00:47

Terra Ferma, una formació d'ska fusió de Reus, tancarà aquest dilluns 26 d'agost el cicle Biblioteca Chill Out que aquest mes d'estiu ha programat diferents concerts a la Biblioteca Pere Anguera amb actuacions musicals protagonitzades per grups i músics del Camp de Tarragona.

Terra Ferma va néixer l'any 2014 a partir d'un projecte anterior. Van enregistrar un EP l'any 2015 titulat ‘Aixecant el vol’. L'any següent van gravar un single, que es va anomenar ‘Declaració de principis’, i finalment, l'any passat van presentar el seu LP ‘Un brot de llum’.

El cicle 'Biblioteca Chill Out' tanca amb èxit d'assistència de públic una programació de concerts gratuïts que ha portat a la biblioteca Petites Grans Coses, el grup de pop amb seu a la Selva del Camp, Lau Noah, cantautora reusenca resident a Nova York, i el grup d'indie-rock alternatiu que fa rapsòdies al voltant de la ciutat de Reus, Plombiers.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: