Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Clàudia Cabero, guanyadora del Concurs Sons de la Mediterrània, actua al Vendrell

Aquest dimecres 21 d’agost, la cantautora presentarà el seu nou disc ‘Melic’ amb cinc cançons escrites per ella en català i portuguès

Clàudia Cabero Clàudia Cabero TWITTER AITOR RODERO
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Agost 2019 18:27

El dimecres 21 d’agost, a les 22h, la plaça del Tívoli del Vendrell acollirà el concert gratuït de Clàudia Cabero, guanyadora del XI Concurs Sons de la Mediterrània del 2018. Amb el seu nou disc ‘Melic’, Cabero fa el seu debut discogràfic amb cinc cançons escrites i arranjades per ella mateixa en català i en portuguès.
 
La relació amb la música tradicional és present, més enllà del propi repertori de gènere, per la frescor amb què es conceben i evolucionen les cançons compostes per la cantant, que es transformen i es mantenen constantment vives, objecte d’aquestes reinterpretacions

A més de Clàudia Cabero, com a compositora, veu i looper, també actuarà Sandra Monfort a la guitarra i veu i Guillem Aguilar al baix.
 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: