Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dijous Paella portarà la rumba catalana al cicle 'Estiu a la Pedrera' de Roda

El concert tindrà lloc aquest dissabte 17 d’agost, a les 22 h, a la Pedrera de l'Elies

Dijous Paella actuarà aquest dissabte al cicle 'Estiu a la Pedrera' de Roda de Berà Dijous Paella actuarà aquest dissabte al cicle 'Estiu a la Pedrera' de Roda de Berà ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 16 Agost 2019 18:34

La Pedrera de l’Elies esdevé un any més, l’escenari de tota una sèrie d’activitats culturals i lúdiques que es duen a terme des del passat 28 de juny i s’allargaran fins al 31 d’agost.a Roda de Berà. La regidoria de Cultura, encapçalada per Teresa Ferré, ha programat concerts, projeccions i actuacions adreçades a tots els públics. Aquest cap de setmana, el dissabte 17 d’agost, a les 22 h, serà el torn de la rumba de Dijous Paella.

El grup de rumba catalana Dijous Paella té com a finalitat fer cantar i ballar el públic. L'afany d'innovaren noves sonoritats i colors, barrejant instruments acústics de camps molt diversos com la cobla, el flamenc o la rumba, fa que s'aconsegueixi una estètica orginal, elegant i moderna alhora.

El cicle 'L'estiu a la Pedrera' finalitzarà el proper dissabte 31 d'agost, amb la projecció d'una pel·lícula seleccionada per la direcció del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada (FIC-CAT).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: