Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Summertime jazz band ens traslladaran a les grans veus dels anys 30 i 40, a la Pèrgola del Serrallo

El concert tindrà lloc el dissabte 17 d’agost, a les 22h, en el marc de les 'Nits de Jazz' al Serrallo

Els Summertime jazz band Els Summertime jazz band CEDIDA
Espectacles ACN
Dimecres, 14 Agost 2019 21:12

La Pèrgola del Serrallo de Tarragona acollirà l'actuació del grup de jazz Summetime jazz band, que reunirà elements de gegants vocalistes dels anys 30 i 40, jazz clàssic i cançons populars reconstruïdes.

La vocalista i compositora Emilie Faucher ofereix estils lírics polits que reten homenatge a Judy Garland, Keely Smith i Amy Winehouse. Rob Compagna, aporta la calor del rock al món de la guitarra jazzística Summertime. Joe Compagna, compositor i professor de música, toca el baix de 6 cordes; i Peter Elwyn, compositor i bateria, proporcionarà un ritme atractiu per a tothom. El concert es durà a terme el dissabte, dia 17 d’agost a les 22h, en el marc 'Nits de Jazz' al Serrallo i serà gratuïta.

Visita teatralitzada

D'altra banda, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) presenta al Tinglado 4 'Tiberius comerciant pel Mare Nostrum', el dissabte 17 d’agost, a les 12 h (castellà) i diumenge 18 d’agost, a les 12 hores (català) on el comerciant de Tàrraco Tiberius Claudius Amiantus ens explicarà com era el comerç del vi en l’època romana i quines característiques i perills tenia la navegació pel Mare Nostrum.

Es tracta d'una activitat teatralitzada organitzada pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i el Museu del Port de Tarragona i adreçada al públic general i familiar. L’activitat acabarà amb la degustació de vi elaborat a la manera romana. Cal reservar prèviament a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Exposicions

El Tinglado 1 dóna acollida a dues exposicions aquesta setmana. L’exposició 'Ninots' de Víctor Centelles. Es pot visitar, de dimarts a dissabtes, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. Entrada lliure. I l’exposició 'XXI Biennal d’Art Contemporani Català 2018', que recull una selecció de propostes d’artistes menors de 35 anys que treballen en l’àmbit de les arts visuals a Catalunya. Es pot veure, de dimarts a dissabtes, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. Entrada lliure.

L’agenda cultural es completa amb l’exposició 'Compartint la mar amb...Diari de navegació de Rafael de Moragas i de Tavern', que tindrà lloc al vestíbul del Museu del Port. Es pot visitar, de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 19h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. Entrada lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: