Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cris Juanico clourà el Festival Terra de Bandolers d’Alcover

L'artista menorquí presentarà divendres, 16 d’agost, a la plaça Nova, el seu darrer treball 'VIU' centrat en el concepte i el significat de viure

Cris Juanico presentarà el divendres, 16 d’agost a la plaça Nova, el seu darrer treball 'VIU' Cris Juanico presentarà el divendres, 16 d’agost a la plaça Nova, el seu darrer treball 'VIU' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Agost 2019 11:00

Cris Juanico presentarà a Alcover els temes del nou treball discogràfic que porta per nom ‘VIU’. El concert gratuït, que tindrà lloc divendres 16 d'agost a les 22h a la plaça Nova, servirà per cloure la segona edició del Festival Terra de Bandolers d'Alcover. 

Juanico presentarà un conjunt de cançons vives en les que l’artista illenc hi reflecteix, mitjançant la figuració i la metàfora, estima, pors, dubtes, fe i l’alegria de viure. Peces musicals amb senzilles notes i textos inspirats des d’una Menorca crua i salvatge de la que ell se’n sent un privilegiat element més. 

Sempre a la recerca del contrast entre la música i la paraula, entre la melodia i la poètica, entre la fermesa i la delicadesa, el cantautor vesteix, al treball discogràfic, les seves cançons de folk-rock en incorporar la sensibilitat i la petitesa del violí o del guitarró a una banda clàssica de pop-rock, resultant un so consistent, a més d'un confortable coixí per a les melodies d’aires mediterranis de les seves composicions.

‘VIU’ pot ser verb, substantiu o adjectiu, i això li dona molts significats. Pertany a diferents temps verbals del verb viure. Un concepte d’ample significat que l’artista ha decidit incloure en les 10 cançons inèdites del disc: una paraula i molts significats, VIU en diverses formes i accepcions. 

A Juanico a la veu i guitarra, l'acompanyaran Joan Solà-Morales al contrabaix i Blanca Coll al violí. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: