Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un planeta anomenat "Maldita Nerea", a Salou

El grup murcià presentarà el nou disc 'Un Planeta Llamado Nosotros' aquest dimecres 14 d'agost, a les 22h, a les Nits Daurades de Salou

El grup liderat per Jorge Ruiz arriba a la capital de la Costa Daurada per presentar el seu nou disc 'Un Planeta Llamado Nosotros' El grup liderat per Jorge Ruiz arriba a la capital de la Costa Daurada per presentar el seu nou disc 'Un Planeta Llamado Nosotros' ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Agost 2019 14:44

Maldita Nerea prepara un nou "assalt" de la seva gira 2019 a les Nits Daurades de Salou, el proper dimecres 14 d'agost, a les 22h, a la plaça de les Comunitats Autònomes. El grup liderat per Jorge Ruiz, arriba a la capital de la Costa Daurada per presentar el seu nou disc, 'Un Planeta Llamado Nosotros' (Sony Music), que sortirà a la llum, el 31 de gener de 2020.

En aquest nou treball, la banda murciana torna a submergir-nos en aquest particular univers ple d'energia i vitalitat a què ens té tan acostumats en les seves produccions discogràfiques. Això sí, aquest cop, amb més força i claredat del que és habitual. I hem pogut comprovar-ho ja en el primer single homònim, produït per Paco Salazar, amb el qual han superat les 600.000 visites a YouTube i Spotify en tot just uns dies. "Hacen falta más personas como tú, y menos miedo' és el lema principal d'aquest nou himne de Maldita Nerea que ens deixa amb la mel als llavis i amb moltes ganes de conèixer què s'amaga rere aquest nou disc.

L'anunci d'aquest nou disc arriba carregat d'altres sorpreses ja que els seus seguidors, 'Las Tortugas', ja poden gaudir de nous singles d'aquest treball com 'Un Planeta Llamado Nosotros', que dona nom al treball.

En el concert tampoc hi faltaran els anteriors èxits de Maldita Nerea. L'entrada al concert serà lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: