Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La cantautora Lau Noah actua aquesta tarda a la Biblioteca Pere Anguera de Reus

La reusenca oferirà a les 18:30h un concert gratuït que forma part del cicle de recitals dedicats als músics del Camp de Tarragona

Lau Noah serà aquesta tarda a la Biblioteca Pere Anguera de Reus Lau Noah serà aquesta tarda a la Biblioteca Pere Anguera de Reus CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Agost 2019 13:15

La cantautora reusenca Laura Noah, coneguda artísticament com a "Lau", actuarà aquesta tarda a la Biblioteca Pere Anguera en el marc del cicle Biblioteca Chill Out. El cicle acull recitals dedicats a músics del Camp de Tarragona i es du a terme durant tot el mes d'agost al centre bibliotecari reusenc. El concert tindrà lloc aquest dilluns 12 d'agost, a les 18:30h, i és gratuït.

Lau Noah és una cantautora de Reus que actualment resideix a Nova York. A principi de 2019 es va convertir en la primera artista catalana a cantar en català a la ràdio pública dels Estats Units. Interpreta les seves cançons en català, i també en castellà, anglès i hebreu. 

El cicle continuarà el pròxim dilluns dia 19 d'agost, també a les 18:30 h, amb el grup reusenc Plombiers. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: