Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Manuel Carrasco omple de passió i energia la Tarraco Arena

El cantant ha combinat els temes del nou disc 'La cruz del mapa' amb els èxits de sempre i ha improvisat una cançó amb una lletra dedicada a Tarragona

Manuel Carrasco es va entregar al públic de la Tarraco Arena Manuel Carrasco es va entregar al públic de la Tarraco Arena FOTOS: M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Josep Cartanyà
Dissabte, 10 Agost 2019 22:20

Després del seu últim concert al Camp de Mart, Manuel Carrasco tornava a Tarragona per presentar el nou disc 'La cruz del mapa'. Ho feia en un concert que va haver d'avançar el seu horari a la tarda, a causa d'una resolució judicial, però això no ha impedit que la Tarraco Arena s'omplís per rebre amb els braços oberts l'artista de Huelva.

Manuel Carrasco, que es va mostrar preocupat en tot moment per ajustar el concert a les dues hores estipulades, va presentar un espectacle d'un alt nivell de llums i colors que no va defraudar a ningu. El músic es va entregar al públic de Tarragona en un concert on hi van haver tres ingredients que no podien faltar: energia, passió i bon rotllo. Carrasco va aparèixer a l'escenari assegut en un banc blanc per interpretar 'Me dijeron de pequeño', tot i que en pocs minuts, el cantant es va aixecar de seguida per cantar 'Yo quiero vivir' i 'Aprieta', que va ser corejada pels seus seguidors.

Manuel Carrasco 2

Abans que comencés a sonar 'Los primeros días', el cantant andalús va agrair la comprensió del públic de Tarragona pel canvi d'horari del concert i va prometre que "no parlaria gaire durant la nit" per complir amb l'horari previst. Després, amb 'Que nadie', es va tornar a produir un nou moment d'inflacció en el concert. A continuació, el cantant dedicava 'Mujer de las mil batallas' a tota la gent que lluita i va donar pas a 'Ya no', un altre dels seus èxits.

Manuel Carrasco va fer pujar a l'escenari al seu amic Rafa per cantar a dues veus una emotiva 'Uno x uno'. El concert va tenir un moment de pausa quan l'artista va agafar la seva guitarra acústica per interpretar dues cançons despullades, 'Menos mal' i 'Soy afortunado', que van anar enllaçades amb 'Dispara lentamente', una cançó que va de menys a més. Havia arribat el moment que Carrasco fés el seu "mix" particular, connectant 'Sabrás', 'Ahora', 'Bailar el viento' i 'Siendo uno mismo'.

La tarda es va fer de nit, quan el cantant de Huelva va deleitar als seus fans amb 'No dejes de soñar', que va aconseguir il·luminar amb les llanternes dels mòbils tot el recinte. El ritme no parava i arribaven els 'Tambores de guerra', una altra perla que no va deixar ningú indiferent. 

Manuel Carrasco 3

Manuel Carrasco i la cançó sobre Tarragona

A la tornada, Carrasco va agafar el piano per interpretar 'Te vi pasar', una peça plena de caràcter i passió. En la recta final, vindrien 'Déjame ser', 'Tan solo tú', per donar pas a la sorpresa del concert. L'artista va sorpendre a tothom quan va agafar la guitarra per improvisar una cançó amb una lletra dedicada a Tarragona, on no hi van faltar detalls: La Baixada de l'Àliga per Santa Tecla, la Rambla Nova, la Tarragona romana, la Part Alta, el Serrallo, Cala Romana o Sant Magí: "Me quiero quedar aquí, para celebrar la Festa de Sant Magí...". I una nova ovasió es va sentir a la Tarraco Arena.

L'artista posava el punt i final a dues hores d'espectacle amb cançons que van impregnar el ritme necessari per deixar el llistó ben alt, 'En el bar de los pesares' i 'Qué bonito es querer'. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: