Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Daurada Escena homenatja la soprano Montserrat Caballé en la seva tercera edició

La primera cita del Festival Líric Internacional de la Costa Daurada serà el dia 15 d'agost, a l'església de Sant Pere de Cambrils, amb el concert de les sopranos Núria Vilà, Sara Banyeres i Anna Farrés

Les sopranos i músics participants en el festival faran un homenatge a Montserrat Caballé Les sopranos i músics participants en el festival faran un homenatge a Montserrat Caballé ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 09 Agost 2019 17:14

El festival Daurada Escena és a punt d’encetar la seva tercera edició amb l'objectiu de consolidar-se com un Festival Líric Internacional de gran qualitat al sud de Catalunya. Aquest esdeveniment, punt de referència per als amants de la lírica i una de les poques oportunitats que hi ha actualment a la Costa Daurada per escoltar veus de gran prestig, porta enguany tres propostes molt interessants.

La primera cita serà el proper 15 d’agost a les 21.30h, a l’església de Sant Pere de Cambrils, amb el Concert de les tres sopranos: Núria Vilà, Sara Banyeres i Anna Farrés; acompanyades per Berta Brull al piano. El segon concert se celebrarà al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant, el dia 1 de setembre a les 20.30h, i el protagonitzaran Katerina Tretyakova i Ricardo Estrada. El Daurada Escena el tancaran, el 7 de setembre a les 20:30h a la Cripta de l'Ermita de Cambrils, Mercedes Gancedo i Viviana Salisi.

Rafael Moreno, organitzador del festival, explica que "s’ha volgut aprofitar aquesta edició per oferir un homenatge a Montserrat Caballé, una de les cantants de referència a nivell mundial dels últims 50 anys, amb tres concerts d'altíssima qualitat per a un públic que demana aquest tipus de propostes".

Sistema de pagament 'Entrada Inversa'

El Daurada Escena 2019 porta algunes novetats com ara l'aplicació del sistema de pagament 'Entrada Inversa' (pagament a la sortida) o l'organització d'una Masterclass de cant a càrrec de Katerina Tretyakova i el mestre Ricardo Estrada, el proper 31 d'agost, al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant.

En el curt recorregut d'aquest festival d'estiu ja han passat veus de reconegut prestigi com les de Sara Blanch, Marina Viotti, Gemma Coma-Alabert, Ximena Agurto, Laura Vila, Albert Casals, Marc Sala, Carles Pachón, Àngel Òdena i Carlos Daza.

Daurada Escena Festival Líric Internacional aposta per la qualitat i compta amb el suport de les principals institucions públiques: Diputació de Tarragona, Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant i l'Ajuntament de Cambrils, i la col·laboració d'empreses com ANAV, Hotel Mònica i la Unió de Botiguers de Cambrils. El patrocinador principal de Daurada Escena 2019 és Peixos Savall.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: