Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Manuel Carrasco torna a Tarragona amb 'La Cruz del Mapa'

L'artista presentarà el nou disc aquest dissabte 10 d'agost, a les 19h, a la Tarraco Arena

Imatge del concert que va oferir Manuel Carrasco, l'agost del 2017, per cloure el Festival Internacional de Música de Cambrils Imatge del concert que va oferir Manuel Carrasco, l'agost del 2017, per cloure el Festival Internacional de Música de Cambrils M.CARME BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 09 Agost 2019 17:03

Valladolid, Huelva, Fuengirola (Màlaga), Cadis, Madrid, Barcelona, ​​Múrcia, Bilbao, Alacant, València, Pamplona o Tarragona són algunes de les ciutats on Manuel Carrasco estarà presentant el seu vuitè disc d'estudi 'La Cruz del mapa' (Universal Music Spain).

El vuitè disc de Manuel Carrasco "La Cruz del Mapa' va entrar ahir directe al Núm.1 de la llista oficial de vendes d'àlbums i al seu torn certifica Disc de Platí de sortida i es converteix en el disc més venut aquest 2018 a l'Estat espanyol en primera setmana. El nou disc de Carrasco, a més, aconsegueix superar els 5 milions d'Streams a Spotify en els primers dies.

Manuel Carrasco ja havia actuat el 2016 al Camp de Mart de Tarragona, en el marc dels Festivals d'Estiu. L'última ocasió que l'artista de Huelva va treptijar un escenari del territori va ser, l'agost del 2017, al Festival Internacional de Música de Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: