Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dàmaris Gelabert actuarà al XXI Rústic Festival Familiar de la Masia de Castelló

El poble medieval de Castelló, situat al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant serà l'escenari dels espectacles del festival aquest dissabte 10 d'agost

El festival presentarà el concert de la famosa pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, aquest dissabte, a les 18h El festival presentarà el concert de la famosa pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, aquest dissabte, a les 18h ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 09 Agost 2019 16:35

Aquest dissabte 10 d'agost, a Castelló, un poble medieval del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, tindrà lloc la 21a edició del Rústic Festival Familiar. L'Associació Masia de Castelló, que és l’entitat que organitza aquest esdeveniment amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ha programat per aquest dia diversos actes.

Aquests actes començaran a les 17 hores i duraran fins a la matinada. Per als més petits, hi haurà jocs tradicionals, tallers i un espectacle de circ de Mortelo & Manzani i, com a atracció principal, a les 18 h, el concert de la famosa pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, que ha escrit més de 200 cançons infantils i ha publicat 16 discos i 2 DVD amb el seu propi segell musical. També per la tarda, com l’any passat, s’hi oferiran activitats sota el títol 'Explora les emocions: coaching lúdic, mindfulness, meditació infantil i per a adults' en una de les cases rehabilitades (per participar-hi, cal porta roba còmoda, màrfega, tovallola o manta).

A les 20 h hi ha previst un concert de la parella formada per Marcel Lázara, ex cantant de Txarango i Júlia Arrey; a les 22 h, del grup Julivert, amb cançons populars i de taverna; i a les 23.30 h, del grup Segona Mà. Una sessió del DJ OGT tancarà el festival.

A més, hi haurà una zona de cocteleria i parades de menjar, perquè qui vulgui pugui berenar o sopar (creps, croquetes, clotxa, pa amb tomàquet, pizzes al forn de llenya...)

Les entrades costen 10 euros per als adults; i 5 euros per als infants de 4 a 10 anys si es compren de manera anticipada (a través del web www.masiacastello.cat). Els preus a taquilla són de 12 euros i 6 euros, respectivament. Els adults també tenen l’opció de comprar l’entrada nocturna (a partir de les 22 h), per 5 euros.

La XVII Trobada d’Acordionistes, aquest divendres

El divendres 9 d’agost, un dia abans del XXI Rústic Festival, la Masia de Castelló serà l’escenari de la XVII Trobada d'Acordionistes, a partir de les 22h. Hi participarà el grup d’acordionistes local Catukra, els Amics Acordionistes, el grup de cançó tradicional Karregades de romanços; i La Viu-Viu. La Trobada finalitzarà amb la música de la cantautora Júlia Bobb & Pot.

El preu de l’entrada és de 6 euros. Per als adults hi ha un abonament, que inclou l’entrada al Rústic Festival Familiar i a la XVII Trobada d’Acordionistes per 14 euros.

Els diners recaptats amb les entrades per a la Trobada d’Acordionistes es destinaran a la rehabilitació de la casa de Cal Santo de Castelló. Igual que el Rústic Festival Familiar, aquest esdeveniment està organitzat per l’Associació Masia de Castelló, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Castelló

Castelló és un poble medieval del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, enclavat entre muntanyes, que quedà deshabitat a la meitat del segle XX. La seva decadència física s’aturà quan l’any 1997 es constituí l’Associació Masia de Castelló i organitzà el seu primer pessebre vivent.

Poc a poc Castelló, ha recuperat carrers, parets, eres, cases i algun sostre, aleshores mig enrunats i amagats sota la vegetació. Però no només ha recuperat el seu aspecte físic, sinó també, cada Nadal (amb el Pessebre dels Estels) i cada estiu, la seva vida, aquella que havia tingut a principis del segle passat, quan hi habitaven prop de 120 persones.

Més informació a: www.masiacastello.cat i a www.vandellos-hospitalet.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: