Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joan Reig, aquest dissabte, al cicle 'Estiu a la Pedrera' de Roda

El concert tindrà lloc aquest dissabte 10 d’agost, a les 22 h, a la Pedrera de l'Elies

Imatge d'arxiu d'una actuació de Joan Reig, acompanyat del músic Sergi Esteve Imatge d'arxiu d'una actuació de Joan Reig, acompanyat del músic Sergi Esteve CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 09 Agost 2019 12:54

La Pedrera de l’Elies esdevé un any més, l’escenari de tota una sèrie d’activitats culturals i lúdiques que es duen a terme des del passat 28 de juny i s’allargaran fins al 31 d’agost.a Roda de Berà. La regidoria de Cultura, encapçalada per Teresa Ferré, ha programat concerts, projeccions i actuacions adreçades a tots els públics. Aquest cap de setmana, el dissabte 10 d’agost, a les 22 h, serà el torn de Joan Reig, que presentarà les últimes cançons del seu primer treball 'La Culpa'.

El músic de Constantí, bateria d'Els Pets, presenta el seu primer disc com a cantant en solitari després de més de 35 anys sobre els escenaris. Cançons que són un resum d'allò que interpreta en els seus concerts: peces pròpies noves, d'altres d'Els Pets readaptades i també versions d'artistes que l'han marcat com a músic i persona.

D’altra banda, cal destacar que entre els plats forts, d'enguany a l’estiu a la Pedrera, també hi trobem l'actuació del grup de rumba Catalana, Dijous Paella (17 d'agost).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: