Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Músiques del món’ al Festival Terra de Bandolers d’Alcover

Guillem Anguera & Xavier Pié actuaran a Mas de Forès la nit del pròxim divendres 9 d’agost

El saxo soprano de Xavier Pié i l'acordió diatònic de Guillem Anguera sonaran el proper divendres al Festival Terra de Bandolers d'Alcover El saxo soprano de Xavier Pié i l'acordió diatònic de Guillem Anguera sonaran el proper divendres al Festival Terra de Bandolers d'Alcover CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Agost 2019 17:17

En el marc del Festival Terra de Bandolers d'Alcover, aquest proper divendres 9 de d’agost a les 22:30h, el Mas de Forès serà l'escenari del concert ‘Músiques del món’ amb Guillem Anguera, a l’acordió diatònic i a la veu, i Xavier Pié, al saxo soprano. Dos músics del Camp de Tarragona amb una llarga trajectòria professional que comparteixen escenari per mostrar el talent interpretatiu que els ha portat a ser uns referents en el seu àmbit musical: la música tradicional/popular i world music en el cas del primer, i el jazz i new age en el cas del segon.

Aquests dos músics oferiran un concert íntim i familiar, on l’acordió diatònic i el saxo soprano es trobaran per viatjar a diverses músiques d’arreu del món. Melodies plenes d’expressivitat i delicades harmonies es fusionaran amb cançons més rítmiques i amb energia, per combinar cançons pròpies i melodies d’arreu amb un toc de tradició i modernitat a la vegada.

A més, el Festival Terra de Bandolers convida a fer un tomb pel patrimoni natural d’Alcover i dóna la possibilitat de pujar en excursió als concerts que tenen lloc a la Vall del riu Glorieta. La sortida a peu serà a les 21h des de l'església Vella i, en arribar a Mas de Forès, els caminants podran sopar a l’espai habilitat per l’organització, qui oferirà beguda i fruita refrescants. Caldrà que els excursionistes duguin llanternes, ja que la tornada a la vila serà enmig de la nit. També hi ha la possibilitat d'assistir a l'espectacle en cotxe.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: