Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El duel musical de Beatles vs Rolling Stones protagonitza la Festa Major d’Estiu de Constantí

Es tracta d’un concert de tributs per celebrar el 20è aniversari de Constantí Ràdio que tindrà lloc durant la primera nit de ‘Barraques’ de les festes

La primera nit de la tercera edició de les ‘Barraques’ de la Festa Major d’Estiu de Constantí portarà aquest divendres ‘Beatles vs Stones’ La primera nit de la tercera edició de les ‘Barraques’ de la Festa Major d’Estiu de Constantí portarà aquest divendres ‘Beatles vs Stones’ CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 01 Agost 2019 18:42

La primera nit de la tercera edició de les ‘Barraques’ de la Festa Major d’Estiu de Constantí portarà aquest divendres 2 d’agost un concert molt especial. Es tracta del concert dels 20 anys de Constantí Ràdio: ‘Beatles vs Stones’, que permetrà reviure als assistents un concert impossible amb les millors bandes de tribut a ‘The Beatles’ (The Beatboys) i ‘The Rolling Stones’ (Smoking Stones) compartint escenari.

The Beatboys obriran la nit a les 23.30h amb el seu repertori basat en els clàssics dels quatre de Liverpool. A les 2h serà el torn dels Smoking Stones, considerada una de les millors bandes tribut a The Rolling Stones de tot el món. A les 3.45 h es tancarà la vetllada amb una sessió musical a càrrec de DJ Albert Malla, amb una sessió revival dels 80's, 90's i 2.000.

Constantí Ràdio

Aquest 2019, Constantí Ràdio compleix 20 anys de les primeres emissions oficials, que van tenir lloc durant la Festa Major d'hivern de l’any 1999. Per aquest motiu, durant tot l’any s’han programat un seguit d’activitats per celebrar aquest 20è aniversari.

Els actes de celebració s’iniciaven durant la Festa Major d’hivern, el passat mes de gener, amb un programa especial en directe des del Pavelló Poliesportiu que va comptar amb la presència de convidats i continguts que van fer recordar els 20 anys de vida de l’emissora.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: