Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Maridatges Musicals, protagonistes un any més de la programació d’estiu del Museu Pau Casals

El col·lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès ‘Terra i Taula’ i el grup Jazzul, sorprendran amb un joc únic de sabors, aromes i música els dies 30 de juliol i 1 d’agost al Vendrell

Els Maridatges Musicals,seran protagonistes un any més de la programació d’estiu de la Vil·la Casals, a Coma-ruga (El Vendrell) Els Maridatges Musicals,seran protagonistes un any més de la programació d’estiu de la Vil·la Casals, a Coma-ruga (El Vendrell) MUSEU PAU CASALS
Espectacles Redacció Infocamp
Diumenge, 28 Juliol 2019 12:44

El col·lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès ‘Terra i Taula’ i el conjunt musical Jazzul de l’Associació de Músics del Baix Penedès seran els encarregats una vegada més, de sorprendre amb un joc de sabors, aromes i música espectacular als maridatges que el Museu Pau Casals organitza per aquest estiu. Cinc tasts especials creats per l’ocasió, de la mà dels xefs del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre i l’Obrador, amb la incorporació aquest any del restaurant Petit Bistro de Segur de Calafell.

Tasts amb ingredients dels productors que també formen part del col·lectiu Terra i Taula: Cal Badejo, Cal Camat, Verol-Obrador ecològic, Campdelasort, Trucap i Oli Tòrclum, maridats amb vins i caves dels cellers Jané Ventura, Avgvstvs Fòrvm, Un Sol Cel, Sicus Terrers Mediterranis i Finca Mas Perdut.

Juntament amb els cuiners i restauradors, formarà part també dels maridatges el conjunt musical Jazzul, amb format trio un dia (Jazzul Power Trio) i format duo l’altre (Jazzul Acústic). Un projecte de Sonia Linares Berroy (veu), David Chueca Folch (guitarra) i Lluís Sieiro (bateria) que s´endinsa en els gèneres del Nu-Jazz amb tocs de Chill-Out, Soul i Rhythm & Blues, desenvolupant una música viva, imaginativa, dinàmica, despertant el ritme, la improvisació i la sensibilitat musical. Per aquesta ocasió tan especial, han seleccionat cinc temes que, per les seves característiques, mariden perfectament amb els plats i els vins que han elaborat des del col·lectiu ‘Terra i Taula’ i que s’ han adaptat expressament per a l’ocasió.

Maridatges Villa Casals 1

Els maridatges d’enguany tindran lloc als jardins de la Vil·la Casals de Coma-ruga, al Vendrlel, un indret únic,fresc i acollidor que embolcalla l’activitat com aquesta es mereix, en una ubicació perfecte davant del Mar Mediterrani, durant la posta de sol. Els maridatges musicals, que van comptar amb més de 200 assistents en cada una de les passades edicions, volen continuar oferint aquest espai de calma, tranquil·litat i exquisidesa gastronòmica.

S’han programat únicament dues sessions, el dimarts dia 30 de juliol i el dijous dia 1 d’agost de 20 a 21:30h. Ambdues tenen un cost de 22 euros per persona. Les places són limitades, i per assistir-hi cal fer reserva prèvia al telèfon 977 684 276 o bé al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: