Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell i Vilallonga del Camp promocionen conjuntament els concerts de les seves Festes Majors

Vilallonga acollirà divendres el concert de Mascarats, Sabor de Gràcia i Dj’s PD Hobbits, mentre que el dissabte actuarà al Morell Lágrimas de Sangre, Smoking Souls, Dj Plan B i Dj Monka

Els regidors de Festes de Vilallonga del Camp, Joan Torres, i Maria Jesús Valldosera i Mònica Casas, de l’Ajuntament del Morell, s’han fotografiat amb el cartell de la 'Festa Compartdia' Els regidors de Festes de Vilallonga del Camp, Joan Torres, i Maria Jesús Valldosera i Mònica Casas, de l’Ajuntament del Morell, s’han fotografiat amb el cartell de la 'Festa Compartdia' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Juliol 2019 18:25

Sant Abdó i Sant Senén són els patrons de les Festes Majors d’estiu tant del Morell com de Vilallonga del Camp. Això suposa que els dos municipis comparteixen els dies de Festa Major però, lluny de buscar competència, han fet difusió conjunta d’una de les seves activitats principals.

Així, amb la intenció d’unir esforços al voltant de la seva oferta d’oci i no fer coincidir actes que puguin ser atractius per als joves dels dos pobles, ja fa quatre anys que els dos ajuntaments promocionen les seves festes joves en un sol cartell, en aquesta ocasió sota el lema “Compartint la festa fem més gran la gresca!”.

Els regidors de Festes de Vilallonga del Camp, Joan Torres, i Maria Jesús Valldosera i Mònica Casas, de l’Ajuntament del Morell, s’han fotografiat amb el cartell per tal de fer difusió de les actuacions musicals dirigides als joves vilallonguins i morellencs. D’una banda, Vilallonga ofereix divendres 26 de juliol el concert de Mascarats, Sabor de Gràcia i Dj’s PD Hobbits, que tindrà lloc a les 00:00h al poliesportiu municipal.

Per la seva banda, el Morell agafa el relleu, dissabte 27 de juliol, amb l’actuació de Lágrimas de Sangre, Smoking Souls, Dj Plan B i Dj Monka que es farà a les 00.30 hores a l’avinguda dels Països Catalans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: