Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Maurici Gene presenta el seu disc de debut a Reus

El cantautor reusenc d'indie-folk-rock presenta 'Golden Days', aquest divendres 19 de juliol, a les 21h, al Jardí de la Casa Rull

Maurice Gené Maurice Gené MARTA ESCOLÀ
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 19 Juliol 2019 07:27

La proposta cultural i musical del Jardí de la Casa Rull de Reus presenta, aquest divendres 19 de juliol, a les 21:00'h, el directe del cantautor reusenc Maurici Gene, que presentarà el seu disc de debut 'Golden Days'.

El cantautor presentarà el seu nou repertori de cançons acompanyat per la seva banda Golden Days que ha estat autoproduït pel compositor. De la masterització, però, se n'ha encarregat Scott Hull, el gurú de Masterdisk, aquest novaiorquès està darrere del masteritzat d'obres com el 'Nevermind' de Nirvana. Les còpies tant en vinil com en CD ja estan a la venda sota el segell BigTortuga d'H Records, de Reus.

L'autor ha iniciat la seva gira per donar a conèixer el seu treball, així com la seva promoció en diferents mitjans de comunicació.

Una proposta d'indie-folk-rock

La música d'aquest singular compositor s'inscriu en el que podríem denominar com indie-folk-rock i les seves referències artístiques s'endinsen en les entranyes de la música popular nord-americana de la dècada dels 70. Músics com Jackson Browne i Neil Young han influenciat profundament els gustos i ganes musicals del reusenc.

El treball d'aquest músic destaca en gran manera i brilla amb llum pròpia en el panorama musical del territori, tant per la seva lírica, com per la seva erudició i sofisticació. Maurici Gene és actualment un dels artistes amb més projecció de la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: