Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Café Quijano i Marta Soto posaran ritme al concert solidari d’estiu de La Pobla

La receptació íntegra serà per a l’Associació ‘Todos en Azul’ que vol desenvolupar un projecte destinat a les persones autistes a Tarragona

Cafè Quijano, en el concert que van fer el mes de juny al Palau de Congressos de Tarragona Cafè Quijano, en el concert que van fer el mes de juny al Palau de Congressos de Tarragona M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Juliol 2019 17:09

Les Festes d’Estiu de La Pobla de Mafumet avancen al ritme que marca el calendari i amb la tònica general de la bona acollida i participació que estan trobant les diverses activitats proposades. Com es ja tradicional al municipi, entre els actes que donen forma a les Festes d’Estiu hi ha un concert solidari, que tindrà lloc el pròxim 27 de juliol. Café Quijano i Marta Soto pujaran a l’escenari de la pista coberta del Complex Esportiu Municipal per oferir el més destacat del seu repertori, incloent-hi la presentació dels seus treballs discogràfics més actuals. La recaptació íntegra assolida amb la venda d’entrades d’aquest concert solidari serà lliurada a l’Associació ‘Todos en Azul’, que vol tirar endavant un projecte destinat a les persones autistes, a Tarragona. Els interessats a assistir-hi ja poden fer-se amb la seva entrada a través d’aquest enllaç, a un preu de 10 euros.

Així doncs, després que el municipi hagi acollit en anys anteriors, les actuacions de grups com Jarabe de Palo o d’artistes com Antonio Orozco i Macaco, enguany la proposta musical de La Pobla passa per aquest doble concert. D’una banda, el de Marta Soto, la jove artista que, amb poc més de vint anys, s’ha donat a conèixer al gran públic a través de les xarxes socials i ha aconseguit posicionar-se en els primers llocs de les principals llistes musicals.

Junt amb ella, i compartint cartell al concert que tindrà lloc a La Pobla el proper 27 de juliol, hi haurà Café Quijano. Aquest grup de rock llatí, format per tres germans originaris de Lleó, delectarà al públic amb els seus nous temes i amb algun dels clàssics que, com ‘La Lola’, els van convertir en número 1 a les emissores de ràdio de més de 30 països.

Les Festes d’Estiu de La Pobla

Cal recordar que La Pobla ofereix, cada estiu, un complet calendari de propostes estivals. En l’horitzó encara hi ha algunes de les propostes destacades d’aquestes celebracions, com són la Paella Popular, la Festa del Romesco o la Festa del Playback, entrealtres cites ineludibles i que garantiran un estiu refrescant i molt amè per als habitants de La Pobla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: