Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘La Noche es Comedia’ arriba dissabte a Tarragona amb Nacho Guerreros i Jordi Sànchez

Es tracta d’un espectacle d’humor que també compta amb els monologuistes Miki Dkai, Xavier Deltell, Nico Lozano y Álvaro Carrero

Nacho Guerreros i Jordi Sánchez són els protagonistes principals de l'espectacle 'La Noche es Comedia’ Nacho Guerreros i Jordi Sánchez són els protagonistes principals de l'espectacle 'La Noche es Comedia’ CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 12 Juliol 2019 21:44

'La Noche es Comedia' reunirà el pròxim 13 de juliol, a les 21h, als monologuistes Nacho Guerreros, Jordi Sánchez, Miki Dkai, Xavier Deltell, Nico Lozano y Álvaro Carrero. Després de recórrer tot l'Estat espanyol, els comediants arriben al Palau Firal i Congressos de Tarragona de la mà de Tierra de Comedia. Es tracta d’un espectacle únic i irrepetible que reunirà als millors monologuistes del país i on el riure està assegurat.

L’actor Nacho Guerreros encapçala un cartell espectacular que reuneix als millors còmics d’Espanya. Guerreros és un referent en el món de l’humor i l’escenografia, a més de ser molt conegut pels seus papers en les sèries televisives 'Aquí no hay quien viva' i 'La que se avecina'. Actualment, està triomfant per tot el país amb l’obra teatral 'Juguetes Rotos¡.

L’actor Jordi Sànchez presentarà amb Nacho Guerreros aquest espectacle únic. Jordi Sànchez és un dramaturg, actor i guionista, popular per interpretar papers televisius com Antonio Recio en 'La que se avecina' i Josep Lopes a 'Plats Bruts'. A més, és autor de grans obres teatrals com 'Excusas' i 'Soy Fea'.

A aquesta gran experiència s’uneix també el còmic de gran reputació espanyola Xavier Deltell. A més de ser actor, és presentador de televisió i humorista espanyol. Va començar fa uns anys com showman a diversos programes de Cadena Ser. Actualment, omple nombrosos teatres amb els seus espectacles plens d’humor.

El monologuista Nico Lozano s’uneix també a l’espectacle amb un show energètic i irreverent, on tractarà temes tant important com la paternitat, els O.V.N.I.S o la simple vida. Lozano és salvatge, divertit i imprevisible. Miki Dkai no deixarà indiferents a ningú amb la seva particular manera de veure l’educació dels nens, les persones grasses en primera persona i els problemes matrimonials, tot combinat amb el seu particular humor. I per últim, el gran Álvaro Carrero farà riure a tot el públic assistent.

Les entrades estan a la venta a  www.palautarragona.com. El mateix dia de l’esdeveniment també es podran comprar localitats directament a la taquilla del Palau de Congressos, des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: