Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Escola Municipal de Música de Constantí actua al III Cicle de Concerts a Centcelles

Serà aquest dijous, 11 de juliol, a les 20:30h, a càrrec del grup de vent de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí

Imatge d'arxiu del grup de vent de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí Imatge d'arxiu del grup de vent de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 11 Juliol 2019 07:01

La tercera edició del Cicle de Concerts a Centcelles continua aquest dijous, 11 de juliol, amb l’actuació del grup de vent de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí. Per segon any consecutiu, l’Escola Municipal de música s’incorpora al cartell d’aquest cicle de concerts.

El Grup de Vent de l’Escola Municipal de Música està format, majoritàriament, per alumnes i professors de l’Escola, intèrprets d’instruments de la família de vent-fusta com són la Flauta travessera, el Clarinet i el Saxòfon. El grup treballa un repertori d'estils diversos, sense estar lligat a cap tipus de música en concret. En aquesta ocasió, la proposta musical plantejada pretén recordar-nos algunes de les efemèrides musicals d’aquest any 2019.

En el repertori s’interpretaran peces d’Astor Piazzolla 'Libertango', una selecció de peces dels Beatles, o 'Circle of life' d’Elton John, una peça de la BSO de la pel•lícula “El rei Lleó”. Ja a la segona part del concert sonaran peces com el 'Send in the clowns' d’Stephen Sondheim, 'Petit Fleur' de Sidney Bechet, una selecció musical del compositor Henry Mancini, per finalitzar amb una versió del 'My way'.

El concert tindrà lloc al conjunt monumental de Centcelles, a les 20.30h, amb entrada gratuïta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: