Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El festival Vinyasons 2019 aterra a la Catedral del Vi de Nulles

La cantant Marina Tuset actuarà el dissabte 13 de juliol al Celler Adernats / El festival ha programat aquest estiu 14 concerts en cellers de les DO Penedès, Empordà, Conca de Barberà, Tarragona i Catalunya

La cantant Marina Tuset actuarà dissabte al Celler Adernats La cantant Marina Tuset actuarà dissabte al Celler Adernats NORMA VIDAL / ARXIU / ACN
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Juliol 2019 18:37

El festival VinyaSons Ametller Origen 2019 desplega aquest estiu catorze concerts arreu del territori vinícola català. Cellers de les DO Empordà, Conca de Barberà, Tarragona i Catalunya acolliran les vetllades del festival, si bé la DO Penedès tornarà a concentrar bona part de la programació. La DO Tarragona serà la protagonista d'aquest cap de setmana amb l'actuació de la cantant Marina Tuset, el proper dissabte 13 de juliol, al Celler Adernats, la Catedral del Vi de Nulles.

L’esdeveniment comptarà amb una visita al celler a les 20h, mentre que el concert arrencarà a les 21h. Un cop finalitzada l’actuació s’oferirà als assistents la degustació d’un menú de 9 tapes ideades pel xef Héctor Marina, amb productes d’Ametller Origen, patrocinador principal del festival.

El Vinyasons 2019

El Vinyasons va arrencar el 28 de juny a les caves Olivé Batllori de Subirats (Alt Penedès) amb l’actuació de Pavvla i s’allargarà fins el 9 d’agost, quan Les Fourchettes tancaran la programació a les vinyes d’Avgvstvs Forvm, al Vendrell. L’organització destaca que la gastronomia i els vins tornaran a ser un dels trets singulars de cada concert.

El Vinyasons Ametller Origen aposta aquest estiu per bona part dels èxits de la darrera edició en combinació amb noves propostes. Al llarg de sis setmanes de programació, entre els artistes que tornen a aliar-se amb el festival hi ha Paula Valls i Marina Tuset, així com també el mediàtic grup vocal televisiu In Crescendo.

Pel que fa als nous fitxatges, el Vinyasons 2019 compta amb Sara Terraza, Felix Rossy Quintet, i Celeste Alías & Manel Fortià. Alguns artistes oferiran més d’un concert a diferents cellers i caves. Les entrades s’han posat a la venda aquest cap de setmana a través del portal web del festival.

L’esdeveniment s’erigeix un any més com a cita singular per la simbiosi entre música, vins i gastronomia “per crear experiències úniques en les nits d’estiu”. A cada concert, s’oferirà un menú gastronòmic elaborat expressament per a cada ocasió.

Els cellers que acolliran els concerts són Olivé Batllori, Finca Viladellops, Clos Montblanc, Mas Vida, Can Bas Domini Vinícola, Adernats, Vilarnau, Parató, Mas Rodó, Can Calopa, Carol Vallès, Mas Geli, La Vinyeta i Avgvstvs Forvum.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: