Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Banda Unió Musical de Tarragona actuarà a l’Auditori de Barcelona

L’actuació d'aquest diumenge 7 de juliol s’emmarca en el XVIII Festival de bandes de música catalanes

La Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona (BUMT) La Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona (BUMT) ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Juliol 2019 11:19

La Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona (BUMT) actuarà, el proper diumenge 7 de juliol, en un dels escenaris més prestigiosos de Catalunya, l’Auditori de Barcelona, que acollirà el XVIII Festival de bandes de música catalanes.

En aquesta edició del festival, la BUMT serà una de les bandes que portarà la seva música a l’escenari de l’Auditori. Es tracta d’un concert molt rellevant per la BUMT, ja que és una ocasió especial tocar en un escenari de prestigi com L’Auditori.

El concert tindrà lloc a les 18:30 hores, i per tal que tothom que hi vulgui hi pugui participar, la BUMT posa a disposició dels seus socis i de tota la ciutadania de Tarragona, autobusos per desplaçar-se a Barcelona. Hi ha diversos preus i paquets per gaudir del concert, que van des dels sis euros si només es volen adquirir les entrades, fins als 35 euros si es vol el transport, l’entrada al Museu de la Música i el dinar inclòs. Les persones interessades en gaudir del concert poden escriure un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i els donaran tota la informació.

El Festival de bandes de música catalanes, que organitza la Federació Catalana de Societats Musicals, és una bona oportunitat per donar a conèixer la versatilitat i la qualitat de les bandes de Catalunya. En aquesta ocasió, en el concert també hi participaran la Banda Agrupació Musical l’Emburgada del Perelló i la Banda de l’Associació Musical SYMPHOCAT de Sant Andreu de Barcelona.

La Banda Unió Musical de Tarragona

La BUMT va néixer a Tarragona el 1993, fruit de la iniciativa d'un jove grup d'estudiants de música i alguns músics veterans, amb la intenció de crear un espai per a tocar en grup i oferir la seva música com a ciutat. Enguany, l’entitat celebra els seus 25 anys. Actualment, les principals actuacions de la BUMT, formada per una setantena de músics, són en dies assenyalats de Tarragona, com Sant Magí o Santa Tecla, i també en els concerts de Primavera, Santa Cecília o Nadal, entre d'altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: