Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Beth posarà el punt i final al Festival de les Arts de Reus 2019

L’espectacle ‘Una nit amb la Beth’ inclourà els èxits de la cantant a més de versions inèdites d’algunes cançons / Serà aquest dijous 4 de juliol a l'Institut Pere Mata

Imatge d'arxiu de la Beth Imatge d'arxiu de la Beth CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Juliol 2019 12:54

L’Institut Pere Matade acollirà el pròxim dijous 4 de juliol, a partir de les 21h, l'actuació de la cantant Beth Rodergas. L'espectacle es titula ‘Una nit amb la Beth’ i amb aquesta actuació l’artista posarà punt i final al Festival de les Arts de Reus (FAR).

La cantant catalana regalarà al públic una vetllada musical inoblidable, fent un repàs dels seus grans èxits musicals. A més, interpretarà una acurada selecció de cançons de tots els temps, que versionarà amb piano, així com versions inèdites d’algunes cançons que ha preparat expressament pel FAR.

Les entrades costen 25 euros i inclouen un plat fred. Es poden adquirir a través de la web del Teatre Fortuny o a la web de 4tiquets.

Aquest concert serveix per finalitzar el Festival de les Arts de Reus d'aquest any 2019, que ha portat a la capital del Baix Camp els grups Catarres, Búhos, la cantant Ana Belén i, finalment, a la Beth.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: