Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Judit Neddermann i Susannes, al cicle de música i vins 'EnViu' de Valls

Nedderman presentarà 'Nua' el 24 de juliol i la vallenca estrenarà 'Dona llavor' l'endemà / El 'Juliol Circense' portarà, del 16 al 18 de juliol, tres propostes de circ de la mà de la Companyia Passabarret

La cantant vallenca Susannes, ha interpretat la cançó 'Esperança', a la presentació dels cicles 'EnViu' i 'Juliol Circense', aquest dilluns, al Convent del Carme La cantant vallenca Susannes, ha interpretat la cançó 'Esperança', a la presentació dels cicles 'EnViu' i 'Juliol Circense', aquest dilluns, al Convent del Carme JOSEP CARTANYÀ
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Juliol 2019 17:23

El claustre del recuperat Convent del Carme i l’auditori de Mas Miquel tornaran a acollir els espectacles de música i circ, i els maridatges de la DO Tarragona, per a les nits del juliol a Valls, en un seguit de propostes de caràcter gratuït i amb voluntat d’obrir el patrimoni al públic.

El 'Juliol Circense', a l'auditori de Mas Miquel

La programació començarà amb les propostes circenses a l’auditori de Mas Miquel, un espai cogestionat pels creadors locals de la companyia Passabarret, els dies 16, 17 i 18 de juliol a partir de les 22h. S'hi podran veure les propostes 'Ni cap ni peus' de Circ vermut, 'Mr. Alret' de Moi Jordana i 'Musicó-Loco' de Fumanartist, que compaginaran diverses disciplines com els malabars, l’acrobàcia, la manipulació d’objectes o el clown, entre d’altres.

Fumanartist farà a Valls l'estrena catalana de l'espectacle 'Musicó-Loco': 

Fumanartist Musico Loco

El representant de la Cia Passabarret, David Sancho, ha posat l'accent en la singularitat de les tres propostes i ha destacat l'estrena de 'Musicó-Loco' a Catalunya, del mediàtic Fumanartist, qui ha descrit com "una vella glòria del circ de carrer i del clown".

Maridatge de música i vins a 'EnViu'

Per la seva part, el claustre del Convent del Carme, que divendres ja es va estrenar com a escenari amb una nova edició del 'Liceu a la fresca' amb la retransmissió de l’òpera 'Tosca', serà ara l’escenari de les propostes musicals acompanyades dels vins de la Denominació d’Origen Tarragona, les nits del 23, 24, 25 i 26 de juliol, també a les 22h. El claustre acollirà la música de la vallenca Susannes, que hi presentarà el seu darrer disc 'Dona llavor', el concert de Judit Neddermann, que oferirà al públic el seu tercer treball 'Nua', barreja de pop, folk i world music; i l’Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili, amb la seva selecció de cançons d’autors populars, estàndards i musicals.

                                                Judit Nedderman presentarà el disc 'Nua': 

Judit Neddermann Nua

El cicle 'EnViu' serà una bona ocasió per descobrir la màgia que desprèn a l'escenari Judit Neddermann, una de les veus més potents del panorama musical català. També serà una oportunitat per conèixer el talent de la vallenca Susannes, i el seu disc 'Dona llavor' que, com ha dit ella mateixa, vincula "dona, terra i arrels". El disc es va enregistrar gràcies al premi obtingut per Susannes al concurs Pop Autors, que li va permetre gravar-lo en un estudi portàtil. En el disc, Susannes ens introdueix en el concepte de "Naturband" i utilitza sons d'animals, de la terra i de la natura per ambientar la sonoritat del disc.

Finalment, i com ja és habitual, la darrera nit del cicle 'EnViu' comptarà amb els 'Divendres Di-vins' i començarà, excepcionalment, a les 20h. En aquesta última vetllada el públic podrà gaudir del concert 'Millor que mai' del tarragoní Espaldamaceta, en un maridatge especial entre la música del territori, els vins de la DO Tarragona produïts a l’Alt Camp i una tapa exclusiva amb oli de la DOP Siurana. Aquesta serà la única proposta de pagament, a un preu popular de 5€, que inclou l’entrada i el tast. Les localitats es poden reservar a partir del proper dilluns 2 de juliol de forma presencial a les oficines del Consell regulador D.O. Tarragona, amb seu al carrer de la Cort de Valls, de 9 a 14 h, i també fent un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 977217931 i el mateix dia del concert.

La representant de la DO Tarragona, Àngels Collado, ha aprofitat la presentació dels cicles per fer una reflexió al voltant de la necessitat de consumir productes del territori i del món rural. També ha lamentat les pèrdues ocasionades en alguns cellers de la Denominació d'Origen, afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre. 

Els organitzadors dels cicles 'Juliol Circense' i 'EnViu' brindant amb un vi de la DO Tarragona: 

Presentació EnViu i Juliol Circense

Els cicles d’espectacles d’estiu també compten amb el suport del Programa.cat de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

Els espectacles

Dimarts 16 de juliol (22h) Auditori Mas Miquel

Circ vermut: 'Ni cap ni peus'

Juliol circense: Malabars i acrobàcies

Dimecres 17 de juliol (22h) Auditori Mas Miquel

Moi Jordana: 'Mr. Alret'

Juliol circense / Malabars i comèdia

Dijous 18 de juliol (22h) Auditori Mas Miquel

Fumanartist: 'Musicó-Loco'

Juliol circense / Clown

Dimarts 23 de juliol (22h) Claustre del Carme

Susannes: presentació del nou disc 'Dona llavor'

enVIu · Maridatges de música i vi / Territori Creatiu Vallenc

Dimecres 24 de juliol (22h) Claustre del Carme

Judit Neddermann: 'Nua'

enVIu · Maridatges de música i vi / Pop, folk i world musicals

Dijous 25 de juliol (22h) Claustre del Carme

Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili

enVIu · Maridatges de música i vi / Cançó popular

Divendres 26 de juliol (20h) Claustre del Carme

Espaldamaceta: 'Millor que mai'

Di-Vins & enVIu · Maridatges de música i vi / Cançó d’autor

Preu: 5 € (actuació + 5 vins + tapa)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: