Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ana Belén protagonitzarà la pròxima nit del Festival de les Arts de Reus

La cantant oferirà un concert, aquest diumenge 30 de juny, per presentar el seu nou àlbum ‘Vida’

Ana Belén Ana Belén CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 29 Juny 2019 23:14

El Festival de les Arts de Reus (FAR) continua aquest cap de setmana amb un concert de gran format extraordinari amb la reconeguda cantant Ana Belén. El recital serà el diumenge dia 30 de juny, a partir de les 21:00 h, a la plaça d'Anton Borrell, al Parc de Sant Jordi. Els preus de les entrades oscil·len entre els 25 euros i els 45 euros.

La cantant arriba amb el seu nou àlbum ‘Vida’, el seu primer treball que publica amb cançons inèdites, des de fa 11 anys. Es tracta d’una col·lecció de composicions d’un desbordant optimisme que interpreta amb el coratge i la sensibilitat que la caracteritzen. És l’Ana Belén de sempre amb música d’ara, una equació que no pot fallar.

Ana Belén ha estat escollida per formar part del Festival de les Arts de Reus, que va començar el passat 15 de juny amb un concert multitudinari a la plaça de la Llibertat, protagonitzat pels grups Els Catarres i Búhos.

El festival continuarà el pròxim 4 de juliol, a les 21:00h, amb la popular cantant Beth, que actuarà a l’Institut Pere Mata. La cantant repassarà els temes que més han marcat la seva carrera musical, a més de presentar alhora una acurada selecció de cançons de tots els temps, versionades amb piano expressament per al festival. El preu del concert inclou un sopar fred i costarà 25 euros.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: