Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Manel presentarà el nou disc a la Tarraco Arena el novembre

El de Tarragona serà un concert en format club, amb només 1.500 entrades de peu a la venda a un preu de 25 euros

El grup barceloní Manel actuarà el pròxim 23 de novembre a la Tarraco Arena de Tarragona El grup barceloní Manel actuarà el pròxim 23 de novembre a la Tarraco Arena de Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Juny 2019 19:47

El grup barceloní Manel actuarà el pròxim 23 de novembre a la Tarraco Arena de Tarragona, dins de la gira de presentació del nou disc d’estudi, previst per a la tardor. El grup de folk-pop català està finalitzant l’elaboració del seu cinquè disc, que arribarà tres anys després de la seva última entrega discogràfica, ‘Jo competeixo’ (2016), amb el qual van fer la fira més llarga i exitosa de la seva carrera.

Durant aquests tres anys, el grup no ha parat quiet, ja que ha posat en funcionament el seu propi segell discogràfic, que porta el nom de 'Ceràmiques Guzmán'. Igualment, s’ha publicat en vinil el seu disc de debut ‘Els millors professors europeus’ (2008), aprofitant la commemoració del seu desè aniversari. També està prevista la imminent reedició del seu segon disc, ’10 milles per veure una bona armadura’ (2011).

Manel ostenten diversos rècords, com ara el de ser l’únic grup que ha entrat al número 1 de les llistes espanyoles tres vegades seguides amb discs cantats en català. Al llarg de la seva trajectòria han fet prop de mig miler de concerts, recorrent tota la geografia catalana i en països com els Estats Units, Argentina, Mèxic, les Filipines, França, Alemanya o Suïssa.

El de Tarragona serà un concert en format club, amb només 1.500 entrades de peu a la venda a un preu de 25 euros, que ja es poden comprar a les plataformes www.ticketplus.cat i www.tap.cat, a més de a les taquilles del punt d’informació del Parc Central entre d’altres. L’actuació s’emmarca en el cicle de concerts que Abril Producciones impulsa, juntament amb la Tarraco Arena i Zero Produccions, a la ciutat de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: