Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els concerts a l'Aparcament del Barri Antic prenen el protagonisme del Sant Joan Vallenc

Oques Grasses, La Casa Azul i Boikot són els plats forts dels concert de la Festa Major de Sant Joan / L'escenari de l'Aparcament del Barri Antic també comptarà amb Itaca Band, Joan Dausà, Pupil·les i Toteking

Oques Grasses actuarà aquest dissabte 22 de juny de la Festa Major de Sant Joan de Valls Oques Grasses actuarà aquest dissabte 22 de juny de la Festa Major de Sant Joan de Valls CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 21 Juny 2019 22:23

El cantautor Joan Dausà obrirà la nit del dissabte 22 de juny els concerts del Sant Joan Vallenc a l'escenari de l'Aparcament del Barri Vell, en un concert on presentarà un format gran de banda i on repassarà, entre altres, les cançons del disc 'Ara som gegants' (2018). A continuació actuarà un dels grups més esperats d'aquest Sant Joan vallenc, Oques Grasses, que presentarà el seu nou treball 'Fans del sol' (2019).

L'endemà 23 de juny, la Nit de Sant Joan, oferirà un triple cartell integrat per Itaca Band, Boikot i Pupil·les. La Itaca Band, amb més d'una dècada dalt dels escenaris, s'ha convertit en un grup referent del mestissatge. Entre els components de la banda, cal destacar el nom del bateria vallenc Jordi Busquets, que actuarà davant del seu públic. Un altre nom destacat de la Nit de Sant Joan seran els madrilenys Boikot, una banda d'ska-punk-rock coneguda pel seu compromís social i polític. Enguany arribaran a Valls en ple procés de transformació ja que la banda ha incoporart tres nous membres: l'excantant de La Raíz, Julio Maloa; el trompetista Albert Benavent (Obrint Pas, Aspencat i La Gossa Sorda), i el multi-instrumentista Jano. Finalment, tancarà la nit les valencianes Pupil·les, amb lletres vives, reivindicatives i on majoritàriament destaquen els missatges feministes.

                                                                                           Boikot: 

Boikot concert

La darrera nit de concerts, la del 24 de juny, portarà una banda inèdita al Sant Joan vallenc, l'electropop de La Casa Azul, liderada pel barceloní Guille Milkyway. Arribaran a Valls amb un disc recent, 'La gran esfera'. El sevillà Toteking serà el primer desembarcament important del rap estatal a la Festa Major de Sant Joan, un estil demanat per molts joves en els darrers anys. Pujarà a l'escenari per repassar el seu darrer disc 'Lebrón' (2018).

                                                                              La Casa Azul: La Casa Azul

A l'escenari de la plaça de l'Oli, també al Barri Antic, comptarà amb l'artista revelació a les xarxes Suu, el grup Dos Pardalets -amb els enèrgics Carles Belda i Marc Serrats- i el ritual concert revetlla de versions amb els manresans de la Mitjanit. El Pati es vestirà de llarg la tarda i la nit de Sant Joan amb el concert i el ball de la centenària Orquestra Montgrins. Entres els espectacles familiars, destaca la companyia de teatre de carrer Xirriquiteula, amb una proposta protagonitzada per unes particulars girafes.

Made in Valls

El talent local també tindrà força protagonisme a la Festa Major de Sant Joan. Així, als concerts joves es comptarà amb bandes amb segell vallenc com Papà Canalla i la seva rumba elèctrica, i Insomni, amb el seu punk rock compulsiu. La plaça de l'Oli suma el duet d'Elena Volpini i Gabri Llorach presentant el seu primer disc, les havaneres facturades a Valls del grup Penjats de l'ham, i els combos moderns de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard. La plaça Pilar Prim gaudirà de la Circoteca de la companyia Passabarret. Finalment, la plaça del Blat viurà el concert vermut dels també vallencs Fenya Rai amb el seu primer disc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: