Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Doctor Prats protagonitzarà el concert jove de la Festa Major de Sant Joan, a La Pobla

El concert gratuït de Doctor Prats i Cultrum tindrà lloc aquest divendres, a les 23h, al Complex Esportiu Municipal

El grup Doctor Prats, aquest divendres, a la Pobla de Mafumet El grup Doctor Prats, aquest divendres, a la Pobla de Mafumet CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 21 Juny 2019 08:55

Per acabar la jornada festiva d'aquest divendres, un dels plats forts d’aquesta Festa Major de Sant Joan a la Pobla de Mafumets serà el Concert Jove, amb Doctor Prats i Cultrum a l’escenari d’un acte amb entrada gratuïta i que tindrà lloc a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal, a les 23 hores.

Doctor Prats va néixer l'any 2015 amb la intenció de ser únicament un "grup virtual". Aquell mateix any van treure el seu primer disc 'Patates amb peix', que va suposar la seva aparició en la música. L'abril de 2016, tot just un any després de treure el primer disc, van publica un segon anomenat 'Aham Sigah'.

Després d'un període de descans, el grup anuncia el llançament de 'Venim de lluny', el tercer treball de la formació egarenca. El disc els va portar a una gran gira pels territoris dels Països Catalans i l'estranger.

El seu vidioclip de la cançó 'Caminem lluny' és guanyador d'un premi enderrock al millor vidioclip, aquest tracta un dels temes més actuals i més greus, com és el Bullying.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: