Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rebullis Teatre presenta ‘Charlie i la fàbrica de xocolata’, al Bravium Teatre de Reus

La funció tindrà lloc aquest diumenge 16 de juny de la mà d’aquest grup format per mares i pares de l’Escola Joan Rebull

L'especatcle es podrà veure al Bravium Teatre de Reus L'especatcle es podrà veure al Bravium Teatre de Reus CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 14 Juny 2019 10:23

El grup de mares i pares de l’Escola Joan Rebull, Rebullis Teatre, presenta, aquest diumenge 16 de juny, al Teatre Bravium, ‘Charlie i la fàbrica de xocolata’. REBULLITS TEATRE, grup format per mares i pares d'alumnes de l'Escola Joan Rebull de Reus.

‘Charlie i la Fàbrica de Xocolata’ és un conte de l’aclamat autor Roald Dhal que explica la història d’en Charlie, un nen que viu amb la seva família en una petita casa al costat d’una de les fàbriques de xocolata i llaminadures més fantàstiques i misterioses del món, la fabrica de l’excèntric Willy Wonka. Un bon dia, en Charlie troba un dels cinc bitllets daurats que li permetrà visitar la fàbrica. L’acompanyarà el seu avi, en Ramon, i quatre nens més, l’Agustina, la Violet, la Veruca i en Mike TV. Un cop a dins, i guiats per l’estrany senyor Wonka, descobriran els veritables valors de la bona educació, el civisme i la generositat a mesura que vagin recorrent les diferents sales.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: