Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Delaporte omplirà de pop electrònic i house la Capsa de Música a Tarragona

Serà aquest divendres 14 de juny, a les 22:30 h, i també actuarà el grup Her Little Donkey

Imatge promocional del grup Delaporte Imatge promocional del grup Delaporte CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 13 Juny 2019 17:02

El pop electrònic, el house i l’electrònica de club envairan la Capsa de Música de Tarragona amb Delaporte, aquest divendres 14 de juny, a partir de les 22:30 h i gratuït amb una invitació que es pot recollir a qualsevol botiga Movistar de la ciutat.

Delaporte és un explosiu i contundent còctel electrònic, resultat de la mescla musical d’un projecte europeu dels seus components Sandra Delaporte i Sergio Salvi, els quals arribant des de l’escena de música negra troben junts un nou discurs amb les seves versions al canal de Youtube, per després presentar les seves creacions musicals. Els Delaporte, beuen del pop electrònic, del house i de l’electrònica de club amb centenars d’influències. Han fet de teloners a Giorgio Moroder i Bomba Estéreo, però Delaporte és també un projecte audiovisual, ja que són els creadors del seu propi material audiovisual.

A la Capsa de Música, es podran escoltar ‘Azul marino’, ‘Ni un beso’, ‘Un jardín’ i d’altres cançons que ja són himnes empoderats per la joventut actual.

El mateix dia, també es podrà gaudir del “pop majúscul” de Her Little Donkey, grup que ha tret el seu darrer treball el passat mes de març. De Kevin Rowland a Paul Heaton, de Paul Weller a Pauline Black. Sonen als anys 80 i combaten el grisenc de la ciutat amb cançons properes i explosions de “melodies infeccioses”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: