Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert gratuït al Museu Pau Casals amb l’orquestra de corda del Conservatori Municipal de Música de Barcelona

El concert tindrà lloc aquest diumenge 9 de juny, a les 12h, als jardins del museu vendrellenc, i se suma a les jornades #HolaFamília

Imatge d'arxiu de l’orquestra de corda del Conservatori Municipal de Música de Barcelona (CMMB) Imatge d'arxiu de l’orquestra de corda del Conservatori Municipal de Música de Barcelona (CMMB) ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Juny 2019 10:19

Aquest cap de setmana el Museu Pau Casals del Vendrell se suma a les jornades #HolaFamília que organitza l’Agència Catalana de Turisme amb activitats per a tota la família i l’entrada gratuïta per a tots els menors d’edat al museu. A més a més però, tots els que s’acostin al museu aquest diumenge dia 9 de juny tindran l’oportunitat de gaudir d’un concert en directe a càrrec de l’orquestra de corda del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, el mateix conservatori on Pau Casals va estudiar entre els anys 1888 i 1893, quan tenia 11 anys, amb Josep Rodoreda com a professor de composició i Josep Garcia com a professor de violoncel.

L’actual orquestra del conservatori, formada per una quarantena de músics farà a primera hora del matí de diumenge una visita guiada al museu, ubicat a la que va ser la casa d’estiueig de Pau Casals i oferirà després el concert a l’aire lliure, amb un repertori de peces de G.F. Handel, G.P. Telemann, G. Holst i A. Marquez.

                                El concert tindrà lloc als jardins de la Vil·la Casals: 

Jardí Vila Casals

El concert serà a les 12h i tindrà lloc als jardins de la Vil·la Casals, a Sant Salador (El Vendrell), al mateix espai on Pau Casals va organitzar en el seu dia petits concerts en els quals diversos músics de renom van poder acompanyar "el Mestre" amb les seves interpretacions.

L’entrada és lliure i gratuïta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: