Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sax Ars Band presenta ‘Let’s again’ al Bravium Teatre de Reus

Serà aquest dissabte, 8 de juny, a les 20 h

La Big Band Sax Ars Band, en un imatge d'arxiu La Big Band Sax Ars Band, en un imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 07 Juny 2019 13:11

‘Let’s again’ és l’espectacle que la Big Band Sax Ars Band presenta, aquest dissabte 8 de juny, a les 20 h, al Bravium Teatre de Reus. Actualment, el grup està format per un total de 18 músics amb 14 saxofons, un piano-teclat, un contrabaix, la percussió i el director.

Sax Ars Band és una Big Band amb una característica singular i diferencial, ja que les seccions instrumentals són exclusivament saxofons. La història del grup comença fa 10 anys a Reus al voltant de l’acadèmia de música ARS i del saxofonista reusenc Pere Gavarró qui va tenir la idea de formar una Big Band exclusivament de saxofons. Des de la seva creació, l’any 2008, han portat el seu swing a diversos escenaris, com l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, el Teatre Bartrina de Reus, el Teatre Bravium de Reus, el Teatre Principal de Valls, l’Església Sant Francesc de Montblanc, la Festa Major de Sant Pere de Reus, o bé el Festival Dixieland de Tarragona, entre altres.

Les entrades per veure la Big Band a l’escenari del Bravium tindran un preu de 10 euros i 8 euros pels socis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: