Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’aula de dansa de l’EMMPAC actua aquest dissabte al TÀG del Vendrell

Els alumnes del Vendrell mostraran cinc coreografies de lla professora Rebeca Jala en les especialitats de preballet, dansa clàssica i dansa jazz

L'alumnat de dansa de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) participarà en el festival de fi de curs de l’Escola Centrescènic de Torredembarra L'alumnat de dansa de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) participarà en el festival de fi de curs de l’Escola Centrescènic de Torredembarra CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 07 Juny 2019 07:50

El pròxim dissabte 8 de juny, l’aula de dansa de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) participarà en el festival de fi de curs de l’Escola Centrescènic de Torredembarra. L’espectacle tindrà lloc, a les 18:30h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell.

Ja fa anys que l’Escola de Música col·labora amb aquesta escola reconeguda per la Generalitat de Catalunya i, en aquesta ocasió, els alumnes del Vendrell mostraran cinc coreografies de la professora Rebeca Jala en les especialitats de preballet, dansa clàssica i dansa jazz.

Els assistents podran gaudir també d’altres coreografies de dansa clàssica, dansa contemporània i flamenc de la Creu Álvarez, la Thérèse Lorenzo, l’Ade Monera i la Rebeca Jala, respectivament. Tot plegat, un espectacle de qualitat amb què passar una agradable tarda d’estiu gaudint d’aquesta art escènica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: