Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Miquel Abras encetarà 'Voramar 2019', el nou cicle musical del Teatret del Serrallo

El nou cicle de música setmanal s’estrenarà, aquest divendres 7 de juny, a les 21h, a la terrassa del Teatret del Serrallo

Miquel Abras va participar el cap de setmana passat en el concert de tancament de gira dels Lax'n'Busto al Teatre Fortuny de Reus Miquel Abras va participar el cap de setmana passat en el concert de tancament de gira dels Lax'n'Busto al Teatre Fortuny de Reus M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 06 Juny 2019 07:46

El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona enceta un nou cicle musical sota el nom ‘Voramar 2019’. Els propers divendres 7, 14 i 21 de juny, a les 21 hores, la terrassa del Teatret es convertirà en un escenari per acollir ‘Voramar’, un cicle sensorial que ens durà a unes experiències íntimes. A l’estil del “live the roof” que neix amb la idea de desenvolupar una proposta en llocs privilegiats amb públic reduït i amb molta proximitat entre l’artista i el públic, acompanyat d’una degustació, en aquest cas de vins d’una D.O. del territori, que fan del concert una experiència única e irrepetible, fem l’adaptació tarragonina a la terrassa del Teatret del Serrallo. Una aposta per a l'experiència en tots els sentits per no deixar indiferent al públic que s'acosti a gaudir-ho en les nits d'estiu vora mar.

El dia 7 de juny, el músic Miquel Abras serà l’encarregat de donar el tret de sortida a aquest a les 21 hores. Abras és un dels artistes puntals del nostre país. Amb la seva veu trencada característica i amb una notable trajectòria sobre els escenaris, el cantant empordanès ha actuat en programacions de prestigi i també ha guanyat cinc premis Enderrock i el premi al Disc Català de l’Any de Ràdio 4.

El divendres 14 de juny serà el torn de Damià Olivella, una de les veus de referència a Catalunya ens visita per presentar-nos algunes de les cançons que formaran part d'Ànima Blues Vol II. Una sessió de Blues & Soul, un homenatge a artistes com Stevie Wonder, Sam Cooke, Otis Redding o Prince... i tampo c faltarà un repàs a les cançons del manresà com Gratitud, Sense Por, Més Enllà i moltes més... Una guitarra i una veu privilegiada i plena d'ànima blues amb un directe poderós i sorprenent que no et pots deixar perdre.

I tancarà el cicle, del divendres 21 de juny, el duet de Laia Masdéu, violinista i cantant i Georgy Olshanetsky, titulat en guitarra clàssica al Conservatori de Lugansk (Ucraïna). Laia de la Selva del Camp (Tarragona), va estudiar violí al Conservatori Professional de Música de Vila-seca i ha format part de diferents grups de jazz, rock, pop... Actualment compagina la docència amb la música en directe amb els grups Laia Masdeu Quartet, L’Affaire Quartet, Laia Masdéu&Georgy Olshanetsky i Swing Airlines. Georgy Olshanetsky és professor de guitarra a l’Escola de Música del Centre de Lectura de Reus i a l’Estudi de Música de Tarragona.

Atès l’aforament limitat, cal adquirir les invitacions a través del web participo.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: