Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cantautor Joan Boada, aquest divendres a la Taverna Despertaferro de Reus

L’ànima de La Carrau presentarà el seu segon treball en solitari 'cedeerra'

Joan Boada actuarà aquest divendres a la Taverna Despertaferro de Reus Joan Boada actuarà aquest divendres a la Taverna Despertaferro de Reus ANNA ESTANY
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 30 Mai 2019 20:27

Aquest divendres 31 de maig, a partir de les 12 de niat, a la Taverna Despertaferro (Carre Martí Napolità 7 de Reus), tindrà lloc el concert del cantautor de Santa Coloma de Gramenet Joan Boada, que ens presentarà els temes del seu nou disc 'cedeerra', i on en Joan mostra la seva vessant més compromesa i combativa, sense massa embuts. Un disc amb tocs de pop i també de folk, recitats i versions, amb una estètica més animada, vibrant i desacomplexada que en el seu primer treball 'És molt fàcil' (Kasba 2015).

En el disc, produït, editat, mesclat i masteritzat a Sia Studio per en Jordi Armengol, hi apareixen en Joan Boada a la veu, llaüts i mandolines, acompanyat a les guitarres i programacions pel mateix Jordi, i pel David Plaza, "Plaç" al baix elèctric.

El disc inclou també col·laboracions ben especials, d'antics membres de La Carrau com la Càrol Duran al violí i veus, en Roc Albero a la trompeta i arranjaments de vents, en Pep Moliner al trombó i la tuba, així com en Victor Pedrol, del grup AMEBA, a l’acordió diatònic.

En Jordi Martínez ens hi recita un text i el Brossa Quartet omplen un tema amb un arranjament de cordes de l’Aleix Puig.

Tot això amb veus, gralles i ambients gravats entre Terrassa i Santa Coloma de Gramenet, que donen un toc càlid i actual però alhora popular a les noves cançons i versions que presenta en Joan.

Cedeerra

La portada del disc és un dibuix original de la Pili Parra, i el disseny i paginat son de l’Anna Estany.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: