Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una cinquantena d'espectacles a la quinzena edició del Festival EVA

Divuit municipis de l'Alt i el Baix Penedès acolliran actuacions de proximitat entre el 31 de maig i el 9 de juny

La directora artística del Festival EVA, Jordina Biosca, amb la regidora de Cultura del Vendrell, Eva Serramià, durant la presentació del festival La directora artística del Festival EVA, Jordina Biosca, amb la regidora de Cultura del Vendrell, Eva Serramià, durant la presentació del festival ROSER BLANCH
Espectacles ACN
Dijous, 30 Mai 2019 19:56

Una cinquantena d'espectacles conformen el cartell de la quinzena edició del Festival En Veu Alta (EVA), dedicat a la narrativa i l'oralitat. Una de les estrelles serà el cantautor Roger Mas, que oferirà dos concerts, un a la Capella de l'Índex de Sant Sadurní i un altre als jardins de la Fundació Fenosa, al Vendrell.

La inauguració anirà a càrrec de la narradora Jordina Biosca, directora del festival, amb 'Pregó'. També hi haurà espectacles que homenatgen les pel·lícules de l'oest de John Ford, Howard Hawks o Nicholas Ray, o la narradora colombiana Carolina Rueda o l'artista Mònica Torra.

El gruix de la programació és per al públic adult però també hi ha propostes familiars, amb artistes com el músic Marc Parrot i la il·lustradora Eva Armisén.

Podeu consultar el programa del Festival En Veu alta (EVA) en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: