Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Medusa arriba al Convent de les Arts amb una proposta personal de jazz, pop i rock

La formació reusenca oferirà un concert a Alcover, aquest diumenge 19 de maig, a les 19h

La formació Medusa La formació Medusa KANDI ÁLVAREZ
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Mai 2019 13:12

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà aquest diumenge 19 de maig, a les 19h, la proposta musical de jazz, pop i rock 'Flueix, s'adapta, irrita' de la formació Medusa. Aquesta és una proposta de llarga maduració que servirà per cloure la programació estable d'hivern-primavera 2019 del Convent.

Flueix, s'adapta, irrita recull l'evolució musical dels seus components i la posa al servei d'un projecte col·lectiu que transita per les fronteres ecològiques de diferents estils musicals, és en aquests intersticis on es troben les propostes de Medusa. L'inquietant i ric espai compartit entre el jazz, el rock, el pop, la cançó d'autor... formen aquest conjunt de cançons amb una veu col•lectiva, construïda a partir de cinc visions personals amb marcat accent del Camp de Tarragona.

Medusa ens proposa un concert on es desgranen temes de Piskerra, el Gos Verd, Kandi i els que són, Txaro i Kandi, i UCCAT. Una hora i mitja de temes portats al seu extrem poètic amb David Rincón a la percussió, Javier Bofarull al clarinet i saxo, Joan Ramos a la guitarra, Kandi Álvarez a la guitarra i veu i José Ramón Pacheco al contrabaix.

Les entrades per l'espectacle es poden adquirir a 12€ (9€ amb el carnet del Convent de les Arts) a www.conventarts.cat, a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover o el mateix dia a taquilla des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. La proposta es troba inclosa en els abonaments Música i General.

Escola de l'Espectador

El mateix diumenge 19 de maig, en acabar l'espectacle, es durà a terme un lleuger refrigeri amb els músics de Medusa, tot compartint amb els components de la banda les sensacions viscudes en el concert i durant tota la temporada.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: